Radiometrix TX modulis Power stimulēšana??

R

ron

Guest
Ikviens, kas tur zināt kādu vienkāršs veids, kā palielināt izejas Radiometrix 418Mhz TX2 moduļus vispār, vai nu izdarot izmaiņas moduļa vai papildu shēmas. Standarta produkcija ir tikai 1mW. Es esmu arī pēc shēmas diagramma gan TX un RX moduļiem arī ja kāds zina, kur es varētu atrast tos. Paldies. : D

Viegli veids ir, izmantojot pāris platjoslas tranzistori (BFQ34T), kas jums vismaz 100 MW jaudu šajā joslā. Cheers sda

Hi ron, Kāda veida antenas jūs lietojat? Varbūt ar 3dBd vai 6dBd antena (atkarībā no pieteikuma), varat sasniegt jūsu prasībām. NeuralC

Ka ERA-50 ierīci no Mini-Circuits tiešām izskatās buisiness. Mana vienīgā problēma ir tā, ka minimālā pasūtījuma tie nosaka, tieši no pašas ir joks, ja Jums ir tikai nepieciešama dažas ierīces, piemēram, sevi. Vai kāds tāpēc zina piegādātāja šiem Lielbritānijā ierīces, pieņemam nelielu pasūtījumu vispār. Paldies. Ron. : D: D

Ieskatieties šajā vietnē www.linxtechnologies.com Ir gatava lietošanai miniatūra RF broanband pastiprinātājs moduļiem, jūs varat iegādāties tiešsaistē no Digikey (es domāju, ka tas bija 15 $)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back