Radiācijas modeli divu joslu Microstrip plāksteris antena

M

mnhtapu

Guest
Man ir paredzēti divu joslu Microstrip patch antenu resonating freq 3,5 un 5.5 Ghz. Es pievienots diviem radiācijas modeļi atveido CST. Starojuma modelim ir 5,5 Ghz atšķiras no 3.5 GHz. Bet, ja paskatās S11 grafiku, atgriešanās zudums ir gandrīz vienāda abās frekvencēs. Es baidos, ka sakarā ar radiācijas modeli 5,5 Ghz, antenu nevar saukt divu joslu. Vai tas ir obligāti, ka starojuma modelim tās 2 frekvencēs, jābūt ar tādu pašu formu [PIEVIENOJIET = CONFIG] 56354 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 56355 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 56356 [/PIEVIENOJIET] Jebkura komentēt? Ir ļoti būtiski. Paldies. Nazmul

Hi mnhtapu, Matching ir laba gan frekvencēs. Bet pie 5,5 GHz, šķiet, ir radiācijas iecirtums pa z-ass. Ja tas paredzēts apstarot šajā virzienā (es domāju, ka tas ir), tad tā ir problēma. Pretējā gadījumā, starojuma veidiem nav nepieciešams pārāk līdzīgi. Pietiekami daudz iegūt jāsniedz, ja procentu virzienos, un labu saskaņošanas un efektivitātes procentu frequences. Uz Z

Paldies par jūsu atbildi. Attiecībā uz starojuma efektivitātes 5,5 GHz tā -0,107 dB un 3,5 GHz tā -0,89 dB, ir šīs vērtības pieņemamās robežās? 10 log (jauda, kas izstarota / ieejas jauda, lai antena) = izstarojuma efektivitātes dB Tas ir, kā mēs izteikt izstarojuma efektivitātes dB? Plz labot mani, ja es kļūdos.

10 log (jauda, kas izstarota / ieejas jauda, lai antena) = izstarojuma efektivitātes dB
Saskaņā ar parasto definīciju, jo par "ieejas jaudas, lai antenas", jums būtu jāapsver "jauda pieņēmusi antenas ", ti, atspoguļo jaudas nav jāiekļauj. Tiek uzskatīts, kopā efektivitāti.
Attiecībā uz radiācijas efektivitāti 5,5 GHz tā -0,107 dB un 3,5 GHz tā -0,89 dB, ir šīs vērtības pieņemamās robežās?
Pēc 5,5 GHz ir ļoti labs. Es esmu mazliet pārsteigts par zaudējumu pieaugumu pie retāk. Definēšana diriģents un dielektrisko kā lossless, jūs varētu redzēt, kas ir izcelsmes, ja tas neefektivitāti. Uz Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back