radīt sērijas numuru mūsu pašu pieteikumu

E

enigmacore

Guest
čau, kā radīt sērijas numuri mūsu pašu pieteikumu? Es domāju pieteikumu, piemēram, Adobe Photoshop vai Macromedia Flash nepieciešams sērijas numuru instalēt to piemērošanu. tāpēc es gribētu zināt, kā radīt sērijas numurus, lai, ja kāds vēlas instalēt manu pieteikumu viņam ir jābūt kārtas numuru no mums. un katrs pieteikums ir savs sērijas numurs. paldies pirms

Ātrs un vienkāršs veids ir izmantot pseudorandom ģenerators ar īpašu starta sēklas.

Kas ir pseudorandom ģenerators ar īpašu starta sēklas? kur es varu atrast avotu vai par to informāciju?

Pseudorandom ģenerators ir ģenerators fake izlases secību. Tas ir viltotas, kas nozīmē, ka, kamēr jūs izmantojat to pašu ģeneratoru un to pašu sākuma sēklās (ti, vienāda sākuma stāvoklī ģenerators), jūs varat pavairot secību, tāpēc tas nav patiesi izlases. Arī secība var atkārtot, bet parasti pēc lielu skaitu atkārtojas, atkarībā no koda lieluma. Ir daudzi veidi, kā īstenot kādu pseudorandom ģenerators. Jūs varat google ap viņiem.

Vieglākais veids kā to izdarīt ir, izmantojot diska sērijas numuru, kas ir unikāls. Jūs varat iegūt to, izmantojot MSDN funkciju "GetVolumeInformation". Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back