Radīt mikrovolts ieejas signālus IC pārbaude

B

blurryeyes81

Guest
Sveiki, es esmu pašlaik testē EEG biomedicīnas pastiprinātājs IC. Vai kāds ieteikt man ceļu, lai radītu ieejas signālu aptuveni 50 mikrovolts pilnas maksimumu. Patvaļīgu viļņu ģenerators manā lab var sniegt tikai signālu 1 milivolt pp un vairāk. Un ir kāds veids, kā pārbaudīt nelielu mikrovolts ieejas signālu, izmantojot standarta osciloskopa? Paldies!

Es gribētu būvēt pasargājot konteineru un nodot 1:200 (vai vairāk) pretestības sprieguma dalītāju, tāpēc ieejas signāls būs vismaz 10mV līmenī. To darot, jūs samazināt troksni līdz tādai pašai attiecībai. Es nedomāju, ka jūs varat izmantot standarta osciloskopa par šo ļoti trausla excercise .. Sveicieni, IanP

Tur vienmēr "lab peles" vai kādu citu nepietiekamu dzīvnieku. savienojumu zondes galvas. Reāli EEG pārbaudes! Getting (līdz) biomedicīnas "lab", varētu palīdzēt. Ko mēs darām, ir, ja mums nav vajadzīgās iekārtas, mēs ejam uz kādu citu lab, kas ir šo iekārtu, lai gan tas nav mans lauks, tāpēc es neesmu pārliecināts, kā tā darbojas biomedicīnas inženierzinātņu nozari. Alternatīvi, es tikai domāju, kāpēc neizmanto RF ģenerators kā Rhode & Schwartz tipa -40 dBm izejas līmenis. Visi modulācijas un izejas frekvences veidu ir iespējams. Vai izmantojot vairāk produkcijas līmeni, kam sekoja augstas kvalitātes RF ATTENUATOR, lai iegūtu vēlamo līmeni. Es nezinu, ja Jums ir zems biežums Attenuators pieejams, pārbaudiet minicircuits.com. Jūsu mērķis frekvencēs, jābūt ļoti zems. Ja Jūsu pretestība līmenis ir 600 omi (nevis RF standarta 50 vai 75 Omi), tad jums ir nepieciešams veikt dažas nopietnas ievades piemeklēšana, kas būtu jautājums. (? Vai jūs chip lietot šīs pretestības līmenis vērā) Var būt jūs varat redzēt produkcijas spektra analizators (vienāds atkal!), Kamēr jums labāk jomu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back