Radīt Holes SolidWorks

M

mohamed.elsabagh

Guest
Es izmantoju bedrīšu vedni SolidWorks, lai izveidotu caurumus metāla loksnes un plastmasas daļas, un pēc tam izmantot sakritības skrūvi no kompleksa, problēma ir tā, es nevaru iedomāties, kas reālajā dzīvē, kā skrūve tiks noteikts bez riekstu, jo es nevēlas izmantot uzgriezni dēļ raksturu dizainu. Es lietoju DIN EN 7046-1 ISO veida caurumiem, būtu nepieciešams izveidot spirāli caurumu ar spirāli skrūvi vai pielīmēt ar gatavo caurumi?. Tas var šķiet iesācējam jautājums, bet tā ir mana pirmā reize darīt mehānisku konstrukciju kāds palīdzēt lūdzu.

Jums varētu būt labāk veicas jautā šeit: [e] SolidWorks@yahoogroups.com [/email] Džons

Skrūvi, protams mēdz "pielipt" spēkā no pārošanās daļas pavedieni Sakarā ar liela virsmas laukumu spirālēm padara kontaktu (tie nav pilnīgi gluda pie mikroskopiskā līmenī, tāpēc berzes notiek). Ja detaļas esat skrūvēšanas kopā paliks stāvot, tad jūs varat palielināt "stick" (berzes dēļ no spirālveida vītnēm skar virsmu), pievienojot split paplāksni (dažreiz sauc slūžu mazgātājs). Kad slūžu mazgātājs ir saspiests, tas darbojas kā pavasarī, spiežot uz skrūvju un augšējā daļā, kas papildus spēku ar vītni virsmām un palielina spēku nepieciešams veikt skrūvju pagriezienu (pārvarēt statisko berzi). Ja detaļas, kas ir pieskrūvē kopā vajadzēja vērsties pagātnes otru daudz, tad jūs varat samazināt izredzes pavediens pagrieziena sevi, ko pievienot VÎTÒU savienojumu (piemēram LOC-tite markas) ar diegiem. VÎTÒU savienojumi ir būtībā līme, kas palielina spēku vajadzīgs, lai sāktu pavedieni pagrieziena. Rūsa darbojas patiešām labi noturēt skrūvju griešanos, ja jūs esat kādreiz bija prieks strādāt pie vecākiem transportlīdzekļiem ... tas labākais slūžu tite pasaulē, tikai nepieciešams ilgs laiks, lai formā: aci.

Vai esat skaidrs par atšķirību starp skrūvi un skrūves (piem., vāciņš skrūve)? Šeit ir kopīgs atšķirība: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Screw # Differentiation_between_bolt_and_screw] Skrūve - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url] Pat ja skaidra atšķirība var būt, termini bieži izmanto sinonīmi. Atvainojamies par pieņemot, ka jūsu jautājums ir saistīts ar to, kā reāli izstrādāt vītņoto atveri (piemēram, lai vāciņu skrūvi). Ja jūsu jautājums ir par brīvu telpu, tur ir piemēroti standarti dažādu attālumus iesaistīto un standarta stiprinājumu izmēriem. Mašīnas Rokasgrāmata (kā minēts atsauce) ir kopīgs resurss. John

Vai esat skaidrs par atšķirību starp skrūvi un skrūves (piem., vāciņš skrūve)? Šeit ir kopīgs atšķirība: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Screw # Differentiation_between_bolt_and_screw] Skrūve - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url] Pat ja skaidra atšķirība var būt, termini bieži izmanto sinonīmi. Atvainojamies par pieņemot, ka jūsu jautājums ir saistīts ar to, kā reāli izstrādāt vītņoto tilpni (piemēram, lai vāciņu skrūvi). Ja jūsu jautājums ir par brīvu telpu, tur ir piemēroti standarti dažādu attālumus iesaistīto un standarta stiprinājumu izmēriem. Mašīnas Rokasgrāmata (kā minēts atsauce) ir kopīgs resurss. Jānis
Nav problēmu visas jūsu atbildes bija ļoti palīdzēt paldies visiem tik daudz es tiešām appreciate it.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back