R1 apkure opto atpakaļ indikāciju

H

haseeb123

Guest
Sveiki Man ir problēma ar manu ķēdes, kā slēgta. R1 (25 W / 15 Omi), ir apkures augšu pārāk daudz. Es plānoju, lai saņemtu atpakaļ norādi, ka mana lampām 1 un 2 nav. Kur ir teikts, (LP_Fail Lai PIC), thats pin, kas tiek vilkti augsts, ja optocoupler izslēdzas, ja lampas neveiksmes. Es, izmantojot 24VDC. Problēma nav programmu, ne arī PIC, bet ir faktiski optocoupler atpakaļ, norādījums, ka es gribu, un šķiet, ka ir iecirkņa plaisāt. R1 vairāk sasilst pārāk daudz pārāk ātri. Mana lampas, katra izstrādā 1amp pašreizējo @ 24VDC. Ja es garāmbraukšanas optocoupler un R1 un savienot 24VDC tieši, tad man nav jautājumu, un lukturi darbu ar nav vairāk siltuma jautājumiem. Es esmu mēģinājis augstas / zemas vērtības R1 un ar lielāku vatu kā labi, bet apkures sastāv no R1 ir daudz lielas un u var saost dedzināšanu! Lūdzu var kāds ieteikt noteikt, lai pārkaršanas problēmu, vai ieteikt savu lietusmētelis veids atpakaļ norāde PIC, ja mans lukturis nepilnības. Haseeb

Es neuzskatu, ka pašreizējā sajūta rezistors ir 15 omi. Bet, lai īstenot saprātīgā zema sprieguma kritums nozīmē rezistors, jums ir nepieciešams jutīgāki pašreizējo detektors. Ir daudzi iespējamie risinājumi, nezinu, kas ir piemērots Jums: - izmantojot augstas sānu pašreizējā sajūta IC - izmantojot OP diferenciālo pastiprinātāju - izmantojot divus PNP tranzistoriem, kas pašreizējā spogulis konfigurāciju.

Thank you so much! Es nekad domāja par to, ka tā .... un jūs paskaidrots ļoti labi, un tas padara perfektu sajūtu. Es centīšos, ko tu saki, un ja kādas problēmas būs saņemt atpakaļ uz jums. Vēlreiz liels paldies Haseeb

Sveiki Man ir tikko veiksmīgi atrisināt šo problēmu. Man bija barības ķēdē 18V DC vietā 24VDC, un es arī mainīja rezistors 3R0 / 25W, un tas atrisināt apkures problēmu veiksmīgi. Tagad man ir tāda pati R1 nekā apkure problēma, bet tas ir tagad 24V AC versija plates. Es esmu darbina two halogēna spuldzēm pie 24V 50W katra. Tas ir apmēram 2Amps vienu lampu. Shēmas diagramma ir pievienota. Man ir mēģinājuši feedng ar 18V AC un mainās līdz 1R0 25W R1, bet tomēr nekā apkure ar R1 notiek. Lūdzu var kāds aplūkot manu shēmas diagramma (pielikumā) un ieteikt to, kas varētu būt nepareizi, un kāpēc tā ir R1 apkures pārāk ātri un pārāk karsts? Paldies Haseeb

Jums ir jāsaprot, ka par rezistors jauda būs P = I ² * R tāpēc par 1 ohm un 4A Jums ir 4 ² * 1 = 16W 4 omi un 4A Jums ir 4 ² * 4 = 64W, no otras puses pašreizējais būs zemāks jo 12v/100w spuldzes (kopā) būs pretestību 1,44 omi tā atkarībā no R1 vērtība jums būs ievērojama sprieguma kritums, un gandrīz puse nekā 4A strāvu. Izmantot zema pretestība 0,1 omi vai pat mazāk, būs labāk, un izmantot diferenciālo pastiprinātāju, lai pastiprinātu spriegumu jums no R1. Ja pārvietojat R1 apakšējā daļā (pie GND pusē kontroles ierīces) būtu vieglāk savienot opamp vai arī jums būs jāizmanto papildu dalītāju. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.324 [/PIEVIENOJIET] Alex

Varbūt Jums atrisināt šo problēmu, bet jūs varat, piemēram, lai apskatīt šo šķīdumu (pievienots): Edited: HiCurrSns_01.png ir līdzstrāvai

Liels paldies, es apskatīt, lai jaunais dizains. Warm Regards Haseeb

AC, es izstrādātas šo ... Edited: Ja jūs varat saņemt lielu strāvas diodes var pievienot divas paralēli (un pretēji), lai Rsns. Jums var būt nepieciešams, lai samazinātu vērtību, Ri (tagad tas ir 220 omi). Šīs divas diodes samazinās siltuma izkliedēšanu, jo AC sprieguma Rsns tiks ierobežota ar priekšu spriegumu katra diode. Pdis (aptuveni) = 1 * Irms * 0,9 Edited: vērtība Rsns ar diodes ir jāpalielina (teiksim līdz 2,2 Ohm vai pat likvidēt) atstāt lielāko daļu slodzes strāvu caurlaide diodes. Ri vērtība ir atkarīga no vidējā starpība starp priekšu spriegumu jaudu diode un IR LED (jo optoisolator). Ri šajā gadījumā varētu būt tik zema kā 10 omi. Kā FVM ir norādījusi, šis Līdzīgs risinājums no jums ir tālu no tā labāko saistīts ar relatīvi augsto siltuma izkliedēšanu sensora strāvu.

Jūsu ieteikumi ir turpināt trūkums oriģinālo dizainu, kas ir nepamatoti augsta sprieguma kritums. Specifikācija ir noteikt 1 uzticami un uzņemt līdz 2 A. Tā BJT tranzistors variants būs līdz aptuveni 3 W jaudas izkliedes un optocoupler variants 6 W. Jūs redzēsiet, kāpēc mēs gribētu izmantot šunts ar zemākā sprieguma krišanos un jutīgāki sprieguma indikators. Turklāt ieteiktie risinājumi, kas veltīta augstas sānu sajūtu IC vai standarta diferenciālo pastiprinātāju, ir dažas citas iespējas, piemēram, divas NPN tranzistori pašreizējā spogulis konfigurāciju. Sprieguma kritums izraisa pašreizējā spogulis nelīdzsvarotību un attiecīgo izejas strāvu.

Jums ir taisnība FVM. Bet ne jūs domājat, ja mēs visi cītīgi strādājam, lai sniegtu labāko risinājumu (pasaulē), tad tikai viena no mums nepieciešams, lai atbildētu. No otras puses, es uzskatu, askers tikpat gudrs kā mēs visi, lai viņš / viņa, visticamāk, izvēlēsies labāko ērts viņa atbildes / viņas situāciju, izlasot visas ziņas (shēmas, komentāri un piezīmes). Manā gadījumā, jo es nevaru atrast un nopirkt viegli MCUs ar ADC, un var arī rakstīt montāžas programmām, izmantojot vienkāršus rīkus man ir, es tikai izmantot taimeris pārtraukt, lai izmērītu uzlādes laiku kondensators, kas varētu atspoguļot to, kas man ir nepieciešams lai pasākums ... Getting kaut kas vienmēr ir labāk nekā ar neko. : Smaids: Tātad es saprotu, ja daži citi nedrīkst būt interesēja katra labāko risinājumu. : Wink:

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post bija 21:11 - --------</span></span>
Thank you very much I izskatīsies uz šo jauno dizainu. Warm Regards Haseeb
Kā ierosināts, lai maiņstrāvas ķēdes, mēs varam samazināt izkliedes uz Rsns (DC versija), pievienojot vara diode, bet tas būs arī sadalīt Rsns līdz divi šādi rezistori. Ja Jums ir interese, es pārzīmēt to vēlreiz (ar diode). Kerim

Hi Kerim paldies par piedāvājumu un palīdzību. Jā, es noteikti būtu ieinteresēti pārzīmēt diagrammu no jums attiecībā uz diode versiju, kā jūs teicāt jūsu pēdējo post. Lūdzu, jūs varat post to šeit. Im joprojām ir atvērta iespējām un izmēģināt dažādus trikus, lai iegūtu siltuma izkliedēšanu uz leju. Im joprojām strādā pie tā, un tiks atjaunināta jums ar rezultātiem. paldies haseeb

Atvainojiet, bet jūs esat pārliecināts, ka jūs nevarat sekot to, kas tika ierosināts ar FVM (post # 11), izmantojot IC (vai līdzvērtīgs), kurai Alex pantā (post # 12)? Pat pievienojot diodes, disspiation nebūs pietiekami zema, lai gan mazāks, nekā izmantojot rezistoru. Ja jums nav citas izvēles, bet, lai pievienotu diode (ja DC) un 2 diodes (paralēli, un pretī, ja AC) sērijā starp piegādes jaudu un jūsu lukturi (-us), jūs varētu pārbaudīt, pirmkārt, ka siltuma izkliedēšanu jūsu pieejamo jaudu diode (s) (aizstājot pašreizējo uzrādes rezistors) ir pieņemams? Un varbūt jūs varat mērīt arī diode priekšu spriegumu ar vienkāršu voltmetrs ir vismaz: Līdzstrāvas: izmērot tā vidējā DC vērtība, jo jums var nebūt iespēja redzēt tās pulsāciju. AC: meausre AC vērtību, lai gan skaitītājs uzņemas mērīta signāla kā sinusoidālas (un ne kvazi trapecveida). Kerim

Ok Kerim Paldies par update un turpmākus ierosinājumus. Ļaujiet man izmērītu manu konstatējumiem un es nokļūt atpakaļ uz jums. Warm Regards Haseeb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back