Quickroute / Electronic Design Studio 3,24

C

Chris56000

Guest
Čau!

Vai kāds jebkad ir bijusi laime vai sadarbojies ar šo tagad nelaiķis paketi un ir tās lietas lasāmā ir kaut kas cits?

Kamēr es strādāju pie sava darba devēja Hitchin filiāle man palīdzēja dizaina projektu, izmantojot EDS 3,24 un tur bija divi infuriating lietas par šo programmatūru --

1) pārdevējs speciāli ražota dizains failus ne atpakaļ saderīgu, piemēram, jūs nevar atvērt EDS 3,24 dizains ar 3,23 vai agrāk;

2) programmatūras bija infuriating paradums zaudēt aktivizēšanas atslēgas, ja PC uzbrauca STOP kļūdu vai citu nopietnu avāriju - un pārdevējs atteicās rezerves atslēgu pāri, ja vien jums izmaksā jauna un to tehniskā atbalsta atteicās man pateikt, ja pastāv bija kaut kāda veidā tās aktivizēšanas atslēgu var tikt dublētas!

Es baidos, ka tā nav pārsteigums, viņi devās krūtis nekā pirms pieciem gadiem!

Starp citu tas ir vienīgais EAA kompleksu, kas nekad neizies "key-genned" vai "cribbed" dažās vai otrā veidā - bija tādēļ, ka ar tās zemo lietotāju bāzi Nez?Es atceros RS's rep man saki to atsauca no kataloga, jo daudzas tehniskas Sūdzības par pazaudētiem aktivizēšanas-keys īsi pirms EDS devās krūtis!

Komentāri, anyone?

Chris Williams

Es vienmēr domāju Quickroute bija hobbyist rīks.Labi izskatās viņi zaudēja ar Powerpcb PADS!):

M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back