QuartusII saka "Neatzītais Device" ar ByteBlas

F

FoxyRick

Guest
Esmu tikko ieguvuši vienkārša CPLD padome Altera MAX ierīces off eBay - tā vienkārši ir kontaktligzdas 44 un 84 pin ierīces un iebūvētu byteblaster programmas izstrādē. It works fine ar kādu 44-pin EPM7064 ir, kas nāca ar to. Tas * nav * darbu manas pārpalikumu 84-pin EPM7128SLI daļas. Tie ir kļūdu ziņojumus, mēģinot vienkārši tukša pārbaudi QuartusII programmētājs: [color = blue] Info: Neatpazītie Device Error: JTAG kods norādīts JEDEC STAPL formāta failu neatbilst derīgus JTAG ID kodu ierīcei Kļūda: Operation nav [/color] Quartus palīdz runā par daļu atrašanos nepareizā vietā ierīci ķēdē. Jebkurš palīdzēt lūdzu? Es esmu iestrēdzis. 7128 ir vienīgā ierīce tur. Es ceru, tas nenozīmē, ka JTAG pins ir diabled ... ja tā, tad es esmu kastē pilns ar bezjēdzīgi daļas. FoxyRick.

Sveiki, es hada daudz problēmu ar Altera ByteBlaster. Lielāko daļu laika tas ir elektroapgādes ierīces nav pareizs, vai jums ir nepieciešams pullups par dažiem piespraudes (tas ir ļoti jutīga uz TDO pin). Pārbaudiet jūsu kuģa un redzēt, ja ir kādas starp 44pin un 84 pin savienojumu atšķirības, ja tas ir nav, tad pārbaudiet uz programmām, kas Cyr ieteicama. BR, / Farhad

Paldies par atbildēm. Padomei ir džemperi vadīt JTAG signālus (pēc byteblaster shēmas), lai vienu vai otru rozeti. Pull-ups ir pirms džemperi, lai katru ligzdu ir pull-ups, kad izvēlēts. Abas ierīces nevar pievienot vienlaicīgi JTAG. Valdes tiešām ir vienkāršs (tāpēc man patīk) es gaidu licenci Universal Scan programmatūru, bet es esmu patiešām sāk domāt, ka kaste pilna ar 7128's Iegādājos ir bijusi JTAG pins pārplānots. CPLD's get silts, kad pieslēgts kuģa, lai tie acīmredzami dara kaut ko (nav tukša). Vai ir veids, kā pateikt, ja pins ir diabled, ļauj viņiem bez paralēlas programmētājs, vai arī kļūdas nenozīmē, un es esmu Barking up nepareizu koku? FoxyRick.

Skatīt Altera piezīme par šo:
Par ne-ISP: Jūs varat izveidot savu dizainu ar JTAG iestatījumu ieslēgšana vai izslēgšana. Jūs varat aktivizēt JTAG ar recompilation un programmēšana. Ja ierīce ir programmmed ar JTAG netiek aktivizēta, jūs varat tikai atkārtoti iespējot JTAG ostas ar kapteini plānošanas vienību (MPU), vai trešo personu programmas.
http://www.altera.com/ support/kdb/0000/808.html

Hi, Just doma, man bija tieši tā pati poblem ar XILINX ierīces un poblem bija ierīce man bija, izmantojot, ir ļoti vecs, un jaunais XILINX programmētājs tos neatbalsta vairāk. Tāpēc es izmantoja MitouJTAG ka kāds nosūtīja šeit, un tā strādāja perfekti. Pamēģināt ar citu programmētājs un dariet mums zināmu, ja jums mannage risināt Jūsu poblem vai ne. Es esmu ieinteresēts, jo man ir daudz 7128s mājās. BR, / Farhad

Hello Farhad, Paldies par ieteikumu. Problēma ir, kā es aizdomas, lai gan (vai nu, vai visām ierīcēm ir patiešām miris). Mana cheapy kuģa works fine ar jaunu, tukšu 7128S, bet ne ar manu pārpalikumu ones. JTAG pins būs norīkots kā lietotājam IO, nav veids, kā atjaunot tos izņemot kapteini programmētājs. I bet puisis, kurš pārdeva tās man par eBay jaunu, ka. Grrr! FoxyRick. Ps Es esmu šobrīd mēģina atrast kādu vietējo, kurām ir piekļuve kapteinis programmētājs, vai nopirkt lētu, veco. Ja tas neizdodas, es esmu dodas uz zvanu vietējo Altera birojā un lūgt tām par labu! [Color = red] Edit: Yippee! Man Altera maģistrs Programmētājs un adapteri slodzes - visi mani CPLD ir tagad pārplānots un JTAG iespējotas! Jā, jā, jā! [/Color]

Im inženieris students, im tiešām iepazīstot CPDL mans self. Man ir ALTERA MAX EPM7256SRI208-10 un I lejupielādēt no ALTERA vietas Quartus II un Max + Plus II programmatūru. Esmu programmētu ļoti vienkāršs shematisks piemērs programma, es apkopo un imitē. Nu man ir USB-Blaster (rev.C) Tātad, tā tikai saderīgs ar Quartus II. Es konfigurēts viss iezīmes manā mikroshēmā. Es nopirku mi CPLD uz elektronikas veikalu, tāpēc tās jaunu. Problēma ir, kad es centos programmu tā, ziņu, ka Quartus II parāda ir: ". JTAG kods norādīts JEDEC STAPL formāta failu neatbilst derīgus JTAG ID kodus ierīci" Es nedaudz PCB ar JTAG interfeisu, kur adatas ir pareizi, un tas ir resistences un kondensators, labi, es savienots mikroshēmu pins kas vajadzīgi, lai VCC = 5 pret un zemes too. Kad es noklikšķiniet "auto atklāt" vēstījums ir: "Nenoteikts JTAG ķēdes" Es zinu kļūdu isn't manā PCB ordesign vai programmatūras funkcijas, bet kāpēc es aprunāt programmu CPLD? Vai jūs domājat, ka man ir nepieciešams no jauna programma ar "master Programmer"? Šis programmētājs ir saderīgs ar MAX EPM7256SRI208-10? un ... Kur es varu saņemt to (jebkuru saiti, foto, modelis)? Lūdzu, lūdzu Helpppppp jeje: D

Es zinu, ka kļūdas isn't manā PCB ordesign vai programmatūras funkcijas, bet kāpēc es aprunāt programmas CPLD
? Jūsu ziņojums izklausās tieši tāpat kā jums ir problēmas ar JTAG savienojumu jūsu selfmade kuģa.
Ja es noklikšķiniet "auto atklāt" vēstījums ir: "Nenoteikts JTAG ķēdes"
Es neesmu informēts par Q.uartus programmētājs īsziņu ar šo tekstu. Tas ir precīzi? Bet anyway, ja programmētājs atrod JTAG ķēdes problēma, citus pasākumus nevar strādāt. Jums ir atrisināt tā pirmo reizi. Parasti, EPM7256Sxxx ir JTAG programmējams ierīci, bez maģistra Programmētājs vai līdzīgu nav nepieciešama. Jums vienkārši nepieciešams, darba JTAG ķēdes.

[color = red] Edit: Yippee! Man Altera maģistrs Programmētājs un adapteri slodzes - visi mani CPLD ir tagad pārplānots un JTAG iespējotas! Jā, jā, jā [/color]
! Jebkura iespēja jūs esat California? Man ir to pašu jautājumu tu atzīmēts, un es būtu pateicīgs, ja mēs varētu strādāt kaut kas ar manu CPLD programmējams, I got mine ierīci no DigiKey, bet tā sēdējis uz mana galda uz brīdi un I didn't get, lai pārbaudītu to, līdz es saņēmu laiku un resursus. Paldies, Moe

Es patiesi vēlos man bija, bet es baidos ne. Es esmu Anglijā Lielbritānijā. Ja jums tos no digikey gan tad tapas jābūt noteikti nav bijis nodot. Visticamāk ir kāds cits jautājums ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back