Q) Kā aiziet no IC izkārtojumu fiziskās?

W

wafer101

Guest
Hope daži var palīdzēt.
Kas notiek pēc tam, kad IC izkārtojumu, man nav gluži iegūt priekšstatu ....
Piemēram, ja man būtu projekta NOR vārtiem pēc tam, kad es, kas ar ritma vai mentoru, kādi ir citi pasākumi, lai iegūtu fizisko produktu?būs atšķirīgs izkārtojums yeld citu rezultātu?
(Es esmu RF puisis), piemēram, ar reklāmas vai Sonnet veicot LTCC Ja konstrukcija diffenet formas, piem.rezistori dod atšķirīgu rezultātu.Vai tas ir taisnība arī IC Vai ir veids, kā modelētu izkārtojumu pirms fiziskās IC mikroshēmas, piemēram, Sonnet un reklāmas analogo Es nerunāju par CRC pārbaudi.Arī man bija darīt google serach es nāca klajā ar šo info ....

"MICRO MAGIC'S MAX IZKĀRTOJUMS Editor
Jāizrāda patiesa LAIKS REDISPLAY PAR
Vienam triljonam tranzistors CHIP AT 43 AAK

Pasaules s lielākais izkārtojums Vitrīnas EDA rīks s spējasSan Francisco, Calif, dizains AUTOMATION KONFERENCE (DAC) 24 Jūl 2006 Micro Magic, Inc šodien paziņoja, ka tā parādīs pie 2006 AAK ka MAX izkārtojumu redaktors spēj redisplaying reālā laikā integrālās shēmas (IC) dizains ar vairāk nekā vienu triljonu tranzistori.Ja gatavo, tas ir līdz šim lielākais mikroshēmu pasaulē, mērīšanas aptuveni astoņas collas katrā pusē 25nm procesā.Dalībnieki var redzēt šī dizaina dzīvot Micro Magic kabīne 2318.Neskatoties uz to, ka triljoni-tranzistors mikroshēmas pašreiz nevar ražoti, Micro Magic gatavojas pierādīt, ka augstāko tehnoloģiju MAX izkārtojumu redaktors ļauj inženieriem ne tikai rīkoties dizaina problēmas lielāko mikroshēmu, kas ražoti šodien, bet unikāli pozīcijas programmatūra lai risinātu nākotnes paaudžu pat lielāku mikroshēmas.Klienti ir iespaidu ar izpildes MAX, teica Mark Santoro, Micro Magic s izpilddirektors.Viņi vienmēr grib izmēģināt MAX viņu lielākais mikroshēmu, lai redzētu, vai tas ir ātrāk nekā to pašreizējo izkārtojumu redaktors.Tad viņi vēlas zināt, cik liels čipu MAX varētu rīkoties un cik ātri to var veikt.Mēs nolēma izbeigt debates un parādītu pasaulei, ko MAX tiešām var darīt.no šejienes: www.micromagic.com / jaunumi / TrillionPressRelease.html

tā, kas ir labākais programmatūru, tad ...ritma, padomdevējs vai varbūt šo MAGIC?

Man vajag šo jautājumu jāatbild .....paldies

Pārāk slikti un skumji .............

Neviens nav atbildēt jebkuru jautājumu, piemēram, veco dienām, ja jūs varētu saņemt visu, par elektroda.pl tagad pārāk daudz cilvēku, bet daudz mazāk kvalitāti.
Man sajūta, ka es esmu tikai zaudēt laiku ... un naudu.

wafer101

Ciparu stuff, jūs izmantojat daļas bibliotēkas darīt visu vārtiem, jo maz ticamā gadījumā jūs projektējot pie ieejas līmenī.Attiecībā Analog stuff, jums kniebiens izkārtojumu atkarībā parasitics.Varat palaist parazitāras ekstrakcijas un saņemt parazitāras komponentu izmanto, jūsu simulācijas rīks.

Dave
www.keystoneradio.com

sorry, es domāju, ka jūs neesat sajaukt ar instrumentiem, bet sajaukt ar kritērijiem un dizaina plūsmas.

par analogo un ciparu jomā, pastāv esam dažādi critiera lai pārbaudītu izkārtojumu.bet izkārtojums plūsma pēc ir diezgan vienādi.

varbūt jūs jāuztraucas par trūkumu criteras pārbaudīt jūsu digitālo dizainu, kā par analogo uzņēmumiem.tā vienkārši ņemt to viegli.

uz

Izkārtojums ir fiziska produktu.Kad esat pabeidzis ar ko out.Jūs varat plūsma, lai failu ar gdsii formātā.Liešanas padarīs maskas un izgatavot mikroshēmas jums.

Pēc izkārtojuma vispārējo rocedure ar analog ir palaist post izkārtojums simulācija, kas dos parasitics un dizaina kavēšanās dažādās daļās.
Ja tās ir saskaņotas un līdz pat cerības, tad fails ir jānosūta liešanas par ražošanas.
citādi izkārtojums modifikācija ir darīts, lai apmierinātu cerības.
Dažādu izkārtojumi ar Diferencēti stāvu plānus dot dažādus rezultātus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back