PWM signālu apstrādes

M

math667

Guest
Hi, Vai kāds zinātu, kā mainīt reālā laikā PWM signālu. Es būtu nepieciešams aparatūras risinājums, es nevēlos lietot datoru, lai veiktu darbu. Es vēlētos, lai samazinātu ciklu par signālu, konkrētu procentuālo. Piemēram, ja signāls ir uz 30% no laika, es pievienojot veida burvju kastē, lai saņemtu signālu, kas ir par tikai 25% no laika. Un tas būtu, protams, labi jebkurā cikls ... Paldies jau iepriekš

Izmantojot mikrokontrolleru būtu diezgan viegli, un tas būs nepieciešams daudz mazāk aparatūra nekā tad, ja jūs vēlaties darīt to ar vārtiem vai neatkarīgi ... Veikt apskatīt Microchip attēli, 10F202 būtu pietiekami, un tas ir tik mazas kā SOT23-6 lietošanas!

Hi math667, Tas ir viegli vienu, izmanto ne-retriggerable monostable multivibrator kā CD4047 un pielāgot impulsa ilgumu uz savu patika. Regards, on1aag.

[Quote = on1aag] Sveiki math667, Tas ir viegli vienu, izmanto ne-retriggerable monostable multivibrator kā CD4047 un pielāgot impulsa ilgumu uz savu patika. Regards, on1aag [/quote]. Lai fiksētu frekvenci un darba cikla, jā. Bet tas nestrādās, ja jūs vēlaties, teiksim 50% * no * mainīga ciklu, kā DP teica, ka viņš gribēja.

Šī lieta ir, jo es nezinu pārāk daudz par elektronisko aparatūru. Par šo pieteikumu nav. Man PWM signālu no kontrolieris ar mehānisko un es vēlētos, lai samazinātu ciklu, kas signālu no kontrolieris, lai motora liekas, ka viņš ir jāiet lēnāk. Tāpēc es tikai vēlos, lai pievienotu veida burvju kastē starp kontrolieris un dzinēja Thanks

Tu nevari iedarboties uz programmatūru tā vietā? Tas būs daudz vieglāk mainīt ātrumu tieši no datora, nevis krustošanās signālu, kas jau dodas uz motoru. It īpaši, ja tikai PWM jums ir piekļuve ir viens, kas paredzēti tieši motora spailēm, un tādā gadījumā jums ir nepieciešams pievienot shēmas vadīt slodzi.

Nē, diemžēl, es nevaru piekļūt datoram vadīšanas sistēma, vienīgais, ko es varu darīt, ir krustošanās signālu starp diviem komponentiem ... bet tas nav īsti motoru, tas bija tikai, piemēram, .... Man vajag, lai pārtvertu 0-8V signāla ... Paldies

Jums būs nepieciešams uC par to. Tas ir labākais risinājums ... izbraukšana Microchip ir zema-pin skaits ierīces http://www.microchip.com/ParamChartSearch/chart.aspx?branchID=1033&mid=10&lang=en&pageId=74 , ja jums nepieciešama jūsu "burvju kastē", kas mazs. Vai, ja jūs nevēlaties apgrūtināt ar mazo iepakojumu, iegūt sev 16F628A (vai neatkarīgi vēlaties, vienkārši darīt savus labākos, lai izvairītos no dinozauriem, piemēram, 16C * un 16F84s ...)

Uzgaidīt ... Nav jūsu mērķis, lai X dutycycle signālu un samazināt līdz 30%-of-X (piemēram) dutycycle? Jo, ja tas, ko jūs vēlaties, tad iepriekš šīs shēmas nevar darīt ... Ja es izlasīt pareizi datu lapas, kas CD4047: ( http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/cd4047b.pdf ) "Monostable Multivibrator funkcijas:-Izejas impulsa * neatkarīgu * no sprūda impulsa ilgums "EDIT Es izlasīju shematisks mazliet pārāk ātri (un nav mākslīgi vai mēģinājis shēmas, nu) - tai vajadzētu ierobežot dutycycle uz fiksētu vērtību (neradītu noteiktu vērtību dutycycle kā es vispirms domāju) Dod to izmēģināt, redzēt, ja tā darbojas jums ...

Hi Fenugrec, Tev pilnīga taisnība, bet cilvēks gribēja vienkārši ķēdē. Ir skaidrs, ka viņš nav zināšanas izmantot / programmu pic. Jūs lasīt viņa reakcija uz jūsu priekšlikumu, viņa seja, iespējams, kļuva zaļš. Šī ķēde ir viegli veidot un lēts, kā labi. Tagad viņš ir kaut ko izmēģināt, un viņš var vērot, kā viņa mašīnu reaģēs uz saīsināts impulsu. Tur varētu būt atgriezenisko saiti? Varbūt viņš tikai ir problēmas, kad ātrums ir pārāk liels, varbūt viņš piekrīt trūkumus sistēmā un pielāgot to ar roku? Vismaz viņš dabūja kaut ko. Bet es domāju, ka viņš gonna iet mehānisko risinājumu, kas ir kaut ko viņš var satvert. Regards, on1aag.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back