PWM kontrolē DC motor

Z

zedarab

Guest
UC 3524AN PWM kontrolei ir vajadzīga radikālo kustību ventilators.mērķis ir palēnināt radikālo kustību ventilatoru, ja mērķis ir atklāt IS sensoru un ātrums atkal vienu normāls, ja sensors nenosaka neko.var kāds mani nodrošināt ar elektrisko shēmu projektēšanas .. tanx par jūsu informāciju.

Kaut kā tu vēlies, būtu descibed minētajā pieteikumā piezīmē.Varbūt jūs varat izmantot, ka signāls no sensora, lai pārtrauktu enerģijas padeves ventilators uz brīdi.Arī mēģināt atrast citu app atzīmēt citu mikroshēmu.

Neiedziļinoties detaļas, jums būs nepieciešama neliela mikrokontrolleru ka ņems signālu no IR sensoru un digitālā potenciometrs (od D / A konvertors), kas kopā ar izejas spriegumu (op-amp in SUM konfigurācija) radīt signāls kļūda pastiprinātājs 3.524.Ar šādu rīcību savu circuit palēninās ventilatoru, kad IR detedct kaut ko un atgriežas normālā stāvoklī pēc tam, kad šis trauksmes signāls ir off ..

ko citu, vai jūs varat man pateikt lomu biežums PWM.Es domāju, pastāv starp 1KHz jebkāda starpība, ar PWM un 2kHz ar PWM?

Šis raksts ir ar nosaukumu: "Izvēloties tiesības PWM frekvenci", un es ceru, ka atbildēs uz Jūsu jautājumu.

http://www.seattlerobotics.org/encoder/200011/pwm.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back