Putekļu sensors

D

dhanur

Guest
kāds zina, par netīrumiem vai putekļiem detektors putekļsūcēju pieteikumu?
kas var sajust, ja ir netīrumi vai grīdas putekļus ...
varētu u konsultēt mani par to?

IS sensoru var lietot.
Jums ir jāizmanto optika.
RX un TX tiks izveidota tādā veidā, ka viņi redzēs viens otru netieši (signāls tiks atspoguļoti no objekta) ja putekļi nav, daļiņas būs ietekme pārdomas, izraisot signāls nesasniedz RX.

ummm .... lai viņi atrodas zem putekļusūcējs, RX nozvejas pārdomas signālu no grīdas ...
kā to var strādāt uz konkrēto koncentrāciju putekļu vai vairāk par šo konkrēto koncentrāciju? ...

Jums nav obligāti, lai tā saskaņā ar to jūs varat nodot to jebkurā vietā un izmantojot bezvadu sistēmu, nosūta signālu uz smadzeņu putekļsūcēju vienkārši.

Daļa esat jautā par vajadzību fiziku (optiku).
Būs jātaisa dažas analīzes.Putekļu koncentrācija ir spēkā koncentrāciju gaismu, ko atstaro.
sākt savu sistēmu un to analīzes.Vajadzīga palīdzība, tikai prasīt par to.

Tas ir interesanti problēma.Vai jūs varētu paskaidrot vienu lietu: vai vēlaties sajūtu putekļi gaisā, kas iesūkti ar vakuuma vai uz virsmas (grūtāk problēma)?

es nezinu, ja jūs varat izmantot citas koncepcijas, kas ir:
likts neliels ārkārtīgi jutīga spriedzes mērinstruments, kas nozīmē uzkrāto putekļu.Saskaņā ar izlaides jūs varat zināt daudzumu putekļu.
Pārbaudiet sensori tā mērījumu precizitāti.
Nepieciešama palīdzība par ķēdēm (elektronika mikrokontrolleru) let me know

nepieredzējis putekļi uz grīdas ... nevis gaisu es domāju, ka ...
jebkuru sensoru var atklāt par? ... grupa putekļu un netīrumu ...
nav netīrumu vai putekļu ....
tādēļ, ja sensors sajūtu grupa netīrumi būs aktivizēt zīšanas motoru ...

Tas ir grūts problēmu.

Es varu ieteikt šo specializēto sensors forums (kuru es esmu palēninās): http://tech.groups.yahoo.com/group/sensorforum .
Jūs ll ir formulēt savu jautājumu uzmanīgi.Tā sa ļoti zinoši, atsaucīgi un tīrs resurss.Paturiet to, ka veidā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back