pusvadītāju zināšanas par analog dizainers

S

steadyj

Guest
Hi all, es nezinu, vai tas ir pareizi jautājumu uzdot šajā forumā.Bet patiesībā es gribu zināt veterāns ieteikumi.Cik daudz pusvadītāju zināšanas ir nepieciešams, vai labs pamats, lai būtu labs analog dizainers?Es bieži justies sajaukt, kad pieskaras sastāvdaļa līmeņa analīzi.Bet pusvadītāju grāmata šķiet pilns ar vienādojumu, kas nav elegants kā signālu un Circuit teoriju.Tā ir visas labas analog dizaineri pavadīts daudz pūļu, lai uzzinātu šajā jomā?

atkarīgs, ko tu domā ar dizaineru, ja jūs plānojat dzīvot pasaulē simulācijas tad jums dont jāzina tupēt, ar dažiem pamata sēkļa ir labs DFMA gan, kad esat iet pakaļdzīšanās leju neveiksmēm, vai mēģināt izskaidrot crazy lieta, ka notikt (piemēram, zemo sadedzināt no pārsprieguma pazemojoša DC beta tranzistoru sniegt attiecīgu piemēru no darba šodien).

Ir svarīgi zināt visiem aspektiem, tehnoloģiju jomā, kas esat iecerējis veikt dzīvo.

Hi,
Es augstu vērtēju ļoti labi atbilstību jūsu jautājumu, un mana atbilde ir "nē", lai lielākā daļa pieteikumu orientēta dizainu, BET, zinot gala rezultātus un to piemērošanu ir ļoti svarīgi.Mūsdienu izglītības sistēma nozīmi daudz tiek likts uz iegaumēšanas iegūšanu un labs vairāki praktiski domājošu jauniešu prātus saņemt kavēt šo monotonu procesu "laupīšana uz augšu" iegūšanu.

Dzīve ir un vienmēr būs, Open Book izskatīšana un ir pienācis laiks, ka mūsu dzīvokļa saprata, ka ir svarīgi izprast šo jautājumu, nevis iegaumēšanas jau pierādīts iegūšanu.Un atcerieties, daudzas reizes, tie, kas labi mūsdienām Accademics nav obligāti darīt arī dzīvē, jo kādiem jautājumiem visvairāk dzīvē ir radošuma un neatkarīgu domāšanu un ne tik daudz spēja iegaumēt lietām.

Tātad, ja jūs vēlaties strādāt Reserch Oriented pusvadītāju jomā, lietderību visi šie sīki iegūšanu ir limitted uz telpas sienām Universitātes klasē.Ja jūs atrast tāpēc grūti saprast vienādojumiem, neuztraucieties daudz, mēģiniet saprast priciples un dizaina atbilstību gala rezultātiem ķēdē, jūs varat strādāt ērti daudzās jomās Electronics.

Sveicieni
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back