Puse viļņu taisngrieža izejas

E

elan_arr

Guest
In puse viļņa taisngrieža shēma ar kondensatora filtrs es saņemu jaudu 26 volti DC 24 volti AC input [/ b ].... . Es gribu zināt, kā tas ir iespējams .... rezultāts ir vairāk nekā ievadi .... i izmantoja 1N4007 PN krustojums diode, 1K rezistoru un 100uF vāciņu .... Lūdzu precizēt, mans šaubu ...

24Vac nozīmē 24VRMS. Maksimālā vērtība ir 24 √ 2 = 33.9Vp. Taisngriezis mēdz iekasēt izejas filtrēšanas kondensators ar maksimālo vērtību. Turklāt, jūs se dažas sprogoties par to. Labāk nav paļāvīgajai jūsu DMM, lai izmērītu to. Lūdzu google for RMS un maksimālo vērtību. Arī izejas spriegumu transformatora mainīsies atkarībā no slodzes.

Vai jūs, lūdzu būt nedaudz vairāk skaidrs .... i aprunāt saprast ... ja kondensators ir uzlādēts līdz pat maksimālo vērtību, kā ir jauda pārsniedz ieejas?, Kādēļ aprunāt DMM nevar uzticēties mērīšanai .. .. lūdzu, paskaidrojiet ... lūdzu

No transformatora jauda ir 24Vac (= 24VRMS). Izmantojiet savu DMM AC režīmā, lai izmērītu to. Sinusoīdu 24VRMS ir maksimuma spriegumu 33.9Vpeak. Tātad, pēc labošanas, jūsu filtrēšanas kondensators būtu jāsedz 33.9Vdc-VF, kur VF ir sprieguma kritums taisngrieža. Tas ir paredzams DC spriegums pie izvada bez slodzes. Izmantojiet savu DMM DC režīmā, lai izmērītu to. Tomēr, ja ir dažas slodze divām iespējām: 1 - izejas spriegums transformatora samazināsies (zudumu spoles pretestību) (nemaz nerunājot par pašreizējo nelīdzsvarotību transformatora spole). 2 - izejas kondensatora sprieguma parādīs dažas sprogoties (apgriezti, lai slodzes vērtība). Tātad, izmantojot DMM jūs mērīt vidējo izejas spriegumu un nav pulsāciju. Ceru, ka tas ir pietiekami. Regards

yeah tā skaidri ... thanks a lot .... tā vērtību, i pasākuma rezultāts ir mazāks par maksimālo ieejas spriegumu .... tāpēc nekas absurdi tajā am I right? .....

Ja tas ir piekrauts izmērītā vērtība, šķiet, ir labi.

yeah .... skaidrs .... thanks a lot .... ceru iegūt daudz zināšanu no jums, un šis forums .... thank you very lietussargs ....: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back