Pusciets kabelis lodēšanai

A

ajhsu

Guest
(1) Lodēšanas mazliet priekšā kabeli saskarē ar zemi (2) Lodēšanas pusē kabeli saskarē ar zemi (3) Pilnībā lodēšanas btw kabeli un PCB GND es mēra pretestība pēc kā (1) (2) un (3 ), un tie visi got līdzīgus mērījumu rezultātus. Biežums ragne ir zem 2GHz. Es esmu sajaukt par to, šķiet veidā (3) ir visvairāk standarta veids, kā mērīt, bet cik nāk veidā (2) un (3) ieguva līdzīgu mērījuma rezultāts salīdzinājumā ar ceļu (3)? Pēc jūsu pieredzes, kāda ietekme būs rezultāts saskaņā ar šiem 3 dažādos veidos? Kā izskaidrot savus efektu? Kādā veidā jūs izmantoti, lai dara mērījumiem? Paldies par jūsu palīdzību.

Visi veidi, kā jūs ir diezgan pareizi, jo jūsu aprūpē ir zemējums. Faktiski nav lielas atšķirības ir starp tiem. Ja jūs vēlaties iet uz augšu frekvences, jums vajadzētu rūpēties pāreju starp pierunāt un Planar pārvades līnija. Limits būs tur. Es ceru, ka tas var palīdzēt. Mazz

Paldies. Vai tas nozīmē, GND savienojuma btw puscietos kabeli un PCB, nav tik svarīgi? Es esmu sajaukt par to, ka cilvēki vienmēr saka, ka GND pieslēguma konsekvence ir nozīmīga RF, bet no šā mērījuma šķiet, nav. Kā mēs to skaidro? Paldies par jūsu palīdzību.

Zemējums ir patiešām svarīgi. Es domāju, ka visi 3 veidi, kā jūs to ir OK, un mērījumi liecina, ka. Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back