Pulse atklāšana

V

vsrpkumar

Guest
Vai kāds man pastāstīt, kā to darīt impulsu noteikšanai digitālo crcuits neizmantojot pulksteni.
Pateikties jums
vsrpkumar

Jūs varat izmantot D-FF.Tikai barības pulss ir konstatēti uz CK signālu un tie D ieguldījumu fiksēto vērtību (teiksim, "1").

Tādā veidā, ja ir pulss, D-FF būs izejas "1".

Ņemiet vērā, ka es pieņemu, ka jums ir kāda reset shēmas atiestatīt DFF pēc pārstrādes datus.

izmantot Monostable vairāku vibratoru.
piemēram, NE555 vai 74xx121 vai CD4538.

Sveicieni,
Davood.

Dārgie draugi,
Man ir lietojumprogrammu, piemēram, ka pulkstenis būs dodas uz D-Flip flop.The invertēts produkcijas (Qbar) ir coonected uz D-input.I ir salīdzināt pulksteni un produkciju (Q). Vai kāds sniegt priekšstatu par to. Man ir jāpārbauda, vai pākšaugu neatbildētos ražošanas apjoma, salīdzinot ar pulksteni D-FF.I got kalta līdz šajā point.Thanking you.Please sniegt jebkādu idea.I ir īstenot Hardware
VSRPKUMAR

vsrpkumar wrote:

Dārgie draugi,

Man ir lietojumprogrammu, piemēram, ka pulkstenis būs dodas uz D-Flip flop.The invertēts produkcijas (Qbar) ir coonected uz D-input.I ir salīdzināt pulksteni un produkciju (Q). Vai kāds sniegt priekšstatu par to. Man ir jāpārbauda, vai pākšaugu neatbildētos ražošanas apjoma, salīdzinot ar pulksteni D-FF.I got kalta līdz šajā point.Thanking you.Please sniegt jebkādu idea.I ir īstenot Hardware

VSRPKUMAR

Pulksteni / pulsa savienots ar pulksteni ievadi DFF.
Pateikties jums
VSRPKUMAR

vsrpkumar wrote:

Dārgie draugi,

VSRPKUMAR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back