pull-down, lai FDV301N N-FET

T

treitmey

Guest
Man ir relejs, kas brauc no PIC 18F452. To virza ar FDV301N N-FET. Esmu likts 10k virknē ar uC pin, lai ierobežotu strāvu FET. Tagad es gribu, lai pull-down uz pin, kad mikro-kontrolieri ir reset, un pin ir noteikta kā ievadi. tāpēc es nevēlos ievadi peldēt, tāpēc es gribu, lai vilktu uz leju par to. Mans jautājums ir, būtu pull down iet pirms vai pēc 10k, kas ir tur, .. un kādām jābūt rezistors vērtības ir. Mana domāšana ir tāda, ka, ja rezistors ir Micro kontrolieris pin, un tas pin ir noteikts augsts, tad tur būs sprieguma dalītāju. 5, Res1, Res2, GND, un ka FET neredzēs 5 V. Kas ir math, ka man vajadzētu izmantot, lai aprēķinātu pretošanās. http://www.fairchildsemi.com/ds/FD/FDV301N.pdf

Jūsu circuit būs liels turn_on un turn_off reizes, izmantojot 10KΩ rezistors virknē ar FET vārti (jo vārtu s kapacitātes pie pārejām), bet, ja tā nav problēma, tas ir OK. Es vēlētos liecina jūsu mainot vērtību 100Ω par to, ja jums ir nepieciešams ātrāk pārejām. Spriegumu uz vārtiem apakšējā Rds_on, tā vietā, nolaižamās rezistors pie izejas pin no MCU (pirms vārtu ir rezistors). Es domāju, ka pirms ieiešanas reset vai miega režīmu vai esat ieslēdzis FET off, tāpēc pull_down rezistoru var būt liela vērtība, bet pietiekami zems, lai novērstu trokšņa, ietekmē MCU pin. Labs sākuma punkts varētu būt 10kΩ, jo, pat ja jūs forgett lai turn_off FET pirms iebraukšanas reset režīmā, laiks, lai to izslēgtu būs tāda pati kā faktiskajā ķēdē.

Es redzu, ko tu domā. Vai jūs varat man pastāstīt, kā jūs aprēķināt 100 ohm vārtiem rezistors. Tas ir tas, ko es esmu ir problēmas ar. btw nesaistīts man bija atrast piezīmi par to, kā calc varu vārtu rezistors skatīt tālāk> vārtu rezistori ir virknē ar vārtiem, bet tie visi brauc> no viena avota. > Vidējā jauda izkliedētā sērijā vārtu rezistors ir par P = C * F * V ^ 2, kur C ir kopējais efektīvs vārtu kapacitātes, Miller iekļauts F = disku biežums V = vārtu piedziņa sprieguma. Tik aprēķināt, ka, un redzētu, vai tas, kas rezistors ir jaudas izkliedes spec. John

Kā jūs plānojat vadīt releju es pieņemu, ka jums nav dodas uz augstu pārslēgšanās frekvenci (arī baurot kHz diapazonā). Sērija vārtu rezistors ir noderīga diviem mērķiem: 1 - Lai novērstu svārstības, jo liela vārtiem ir kapacitāte 2 - Lai nepieļaut augstu palaišanas strāvu laikā pāreju (arī ar kapacitātes). Tātad, tas ir vairāk drošu, lai saglabātu integritāti PIC ostas, nekā jebkura cita lieta. No 100Ω vērtība (manuprāt) viszemākās ir droša PIC (bet varat mēģināt uz leju, lai 10Ω, ja vēlaties, pat tiešu savienojumu būs darbs) un tajā pašā laikā sniedz ātru pāreju. Lūdzu, paturiet prātā, ka jebkurš relejs ir daudz lēnāka nekā FET. Attiecībā uz izkliedē jaudas, jums nav paziņojums to, ka shēmas un var lietot jebkuru jaudas vēlaties. Nekas ir jāaprēķina šajā ķēdē. Turklāt, nav forgett izvietot brīvrumbas diode paralēli ar releju ir spole, lai aizsargātu FET (1N4148 works fine). Regards

OK. Got to. Just strāvas robeža aizsardzības PIC pin. kā diode. Got to. D5 redzēt download attēlu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back