Pulkstenis Tree

buferis ievietošanu un izkārtojumu un Flip-kritiens izkārtojums ir veikta, lai samazinātu pulksteni šķībs šajā mikroshēmā.PIN no pulksteni avots ir root,
tad widte stieple ir filiāle, un pulkstenis pin no flipflop ir lapu.Tā, entwork tika nosaukts pulksteni koku.Pievienots pēc 4 sekundēm:buferis ievietošanu un izkārtojumu un Flip-kritiens izkārtojums ir veikta, lai samazinātu pulksteni šķībs šajā mikroshēmā.PIN no pulksteni avots ir root,
tad widte stieple ir filiāle, un pulkstenis pin no flipflop ir lapu.Tā, entwork tika nosaukts pulksteni koku.

visualart wrote:

buferis ievietošanu un izkārtojumu un Flip-kritiens izkārtojums ir veikta, lai samazinātu pulksteni šķībs šajā mikroshēmā.
PIN no pulksteni avots ir root, tad widte stieple ir filiāle, un pulkstenis pin no flipflop ir lapu.
Tā, entwork tika nosaukts pulksteni koku.
Pievienots pēc 4 sekundēm:
buferis ievietošanu un izkārtojumu un Flip-kritiens izkārtojums ir veikta, lai samazinātu pulksteni šķībs šajā mikroshēmā.
PIN no pulksteni avots ir root, tad widte stieple ir filiāle, un pulkstenis pin no flipflop ir lapu.

AdvaRes wrote:visualart wrote:

Pievienots pēc 4 sekundēm:

Thanks a lot PRA,
Tas
ir exactely to, ko es patika zināt.
Vai jūs varētu man pateikt, kādas ir vidējais flops (turpmāk sweatable vidējais), kas ir drived ar vienu buferšķīdumā.

I informēja, ka tā ir no 2 līdz 4?Vai tas ir taisnība?Ja tā, tad kāpēc?

AdvaRes wrote:

Thanks a lot PRA,

Tas ir exactely to, ko es patika zināt.

Vai jūs varētu man pateikt, kādas ir vidējais flops (turpmāk sweatable vidējais), kas ir drived ar vienu buferšķīdumā.I informēja, ka tā ir no 2 līdz 4?
Vai tas ir taisnība?
Ja tā, tad kāpēc?

AdvaRes wrote:

Thanks a lot PRA,

Tas ir exactely to, ko es patika zināt.

Vai jūs varētu man pateikt, kādas ir vidējais flops (turpmāk sweatable vidējais), kas ir drived ar vienu buferšķīdumā.I informēja, ka tā ir no 2 līdz 4?
Vai tas ir taisnība?
Ja tā, tad kāpēc?

Jā, es redzu.Vai ir kāds dokuments / materiāla pārrunā tehnika determinig labāko skaits DFF saskaņā ar piespiest, ka mēs runāja par.

Paldies vēlreiz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back