Pulkstenis problēma ...

S

suddy72

Guest
Hi Ikvienam,

Man ir neliela problēma attiecībā clocking, esmu pārliecināts, ka ir viegli soloution bet vēlaties zināt, ko jūs visi domājat.

Tiesības ...i am izmantojot XUP Virtex II Pro novērtēšanas valde.

http://www.xilinx.com/univ/xupv2p.html

Es esmu pievienojot ADC valde šo FPGA kuģa, ADC valde tiek clocked 75 MHz, es vēlos, lai šī 75 MHz pulksteni arī avots pulksteni par manu FPGA kuģa.Tā, ka kad es esmu to uzdevumu veikšanu, piemēram, paraugu ņemšanas un rakstīšanas ADC datus atmiņā, es precīzi zināt, kad tās mainās.Tagad valdes nāk ar diviem avotiem jau 100MHz pulksteni un 32 MHz pulksteni un dont redzēt atceļot tos kā iespēju.

Ir pēdas uz kuģa, kas izskatās kā var pievienot SMA savienojumu vai līnijām kaut kas pa šo, bet tā loking par EXTERNAL_CLOCK_P un EXTERNAL_CLOCK_N, bet mans pulkstenis nav sadalīta.Avots pulkstenis tikai tagad i am, izmantojot tikai tagad **** ADC ir ar SMA savienojumu, bet ADC valde ir izejas pin, kas ir šo pulksteni signāls par to, tāpēc es dont zināt, ja es varētu tikai veikt stieple no ka, bet kur?

Atvainojiet, ja tas šķiet mulsinoši, i sajaukt sevi lielāko daļu laika,
Paldies par jūsu palīdzību.

Stuart

Jūs varat izmantot DCMs ir FPGA, lai radītu jūsu 75MHz pulksteni.Izmantot 100MHz pulksteni un radīt 75MHz pulksteni ar to pašu fāzi attiecības citi 75Mhz ADCs pulksteni.

Ja ADC pulkstenis ir savienota vai ko var savienot ar jebkuru FPGA tapas, jūs varat izmantot, ka pulksteni avots, nevis izmantot citus pulksteni avotiem.

EXTERNAL_CLOCK_P un EXTERNAL_CLOCK_N signāli diferenciālo pulksteņa ieejas / izejas.Ja jums ir atšķirīga pulksteni avots, jūs varat savienot to ar šīs pins.

Hi, paldies par atbildi.
Man ir bijusi doma, jo valde nāk ar nospiedumu pievienot pulksteni avots, es varu ne tikai veikt stieples no mana pulksteni, kas pin uz produkciju, kas pēdas?tas pēc tam kļūst saistīts ar FPGA tapas un var būt mans pulksteni avots?

Stuart

Jā, jūs varat darīt.Jūs varat lietot vadu no pulksteņa avota un savienojiet to ar FPGA pin un izmantot šo kā jūsu pulksteni avots.Es ieteiktu jums pārbaudīt pinouts par FPGA, un savienot to ar Global Clock pins.

Ir jāveicina paraugu kopumu, izmantojot augstāku frekvenču joslas, tad kāpēc tas u vēlaties izmantot to pašu freq paraugu ņemšanas rezultātu?

Labot mani, ja es nepareizi.
Paldies un uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back