pulksteni sintezatoru

N

nareshgtr

Guest
i am strādā kā priekšējā gala dizainers.manā dizains man ir nepieciešams, lai izstrādātu pulksteni sintezators, kas ņem 100 MHz pulksteni kā priekšnodokli.Izlaides pulksteni jābūt no 1kHz līdz 20 Mhz.var kāds ieteikt labu dokumentus vai jebkuru citu sintezatoru algoritms šim.

Lūdzu skatīt Analog Devices AD9850 un AD9851.
Tie visi pieteikumu piezīmes un detalizēts info.Tas kalpo jūsu vajadzībām ērti un tas ir stāvoklis mākslas ierīces kā tagad.

visu labāko

Sarma

paldies par spēkā ...Es gribu īstenot FPGA.i ir rakstīt kodu vhdl uz FPGA šajā sintezatoru es vēlos īstenot sintezators ar FPGA lūdzu synthesizable kodu šajā

Hello,

par pulksteni sintezators ar spektrālās tīru produkciju (kā parasti paredzēts), jums ir nepieciešams PLL un analog posmā salīdzinājuma, kas ir analog daļas.FPGA var sniegt tikai programmējamas frekvenču dalītājiem par sintezatoru, kas nav grūti.Ciparu "sintezators" nozīmētu, frakcionēti sadalīšanas un pulksteni nervozēt pie izejas, rada izejas signālu pāreja var notikt tikai pie 100 MHz pulksteni notikumiem.

Sveicieni,
Atklāts

Es piekrītu FVM, jūs vai nu vēlaties PLL vai izmantot dalītāju no kaut kur no 5 līdz 100K.Es esmu ziņkārīgs, kāpēc plašs frekvenču diapazons?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back