pulksteni nervozēt in LVDS raidītāji

Z

zhonghan

Guest
Ja dati un atsauce pulksteni no LVDS raidītājs i izmantošana ir ļoti skaļš.Tad
Kā konstruēt atbilstošo uztvērējs?
Es tieši tā, ka to, kā izvēlēties joslas platumu, kas pulksteni atgūšana cilpu.Ja es izmantot ļoti šauras cilpas kā parasti apsvērumiem, recoved pulksteni nevar izsekot atsauce pulksteni no raidītājs ļoti ātri, kas var radīt neoptimāla izlases pie uztvērēja (ātri mainās dati, lēnām mainās pulkstenis).Tāpēc es tendence palielināt joslas platumu, kas ir PLL ar pulksteni atgūšana cilpu.

Vai tas ir pareizi?Kā es varu uzlabot nervozēt pielaidi uztvērēja, kad nervozēt izriet no LVDS raidītājs ir ļoti liels.

Jautājums ir, ja tie saņemti LVDS signāliem var atgūt droši acu diagrammā.Ja tas tā nav, nav veids, lai panāktu bez kļūdām datu pārraidi.
bandwith of clock recovery circuit would give better results.

Ja atskaites pulksteni faktiski rāda troksni attiecīgi nesaistītiem fāze nervozēt nevis nestabilas takts frekvenci ar saistītām datu posma nervozēt, maza
joslas platumu, kas pulksteni reģenerācijas ķēde dotu labākus rezultātus.

Mūsu programmu ir LVDSR LCD laika kontrolieris.Tagad, vai LVDS signālu var ticami recoverd atkarīga no tā, pielīdzinot pakāpe betwen ievades signāla un reģenerētās pulksteni.Aizvien pieaugošā / krišanas malu un impulsa platums izejas datiem no raidītājs ir pilnībā nosaka ar sinhrono pulksteni.Fāzes trokšņi uz datiem un taktsimpulsu no raidītājs ir acīmredzami saistītas.
kad mēs izmantot filtrētās pulksteni (ar reģenerāciju cilpa), lai paraugu trokšņainās datu, rezultāti noteikti nav tik labs.
Es domāju, ka zemas pārveduma efektu alway pastāv neatkarīgi no tā, kāda veida topoloģija ir pieņemti, lai atgūtu pulksteni (piemēram DLL / PLL balstīta KAZ).tā vai tā ir neizbēgama?Palielinot joslas platumu, kas cilpa var dot iespēju reģenerētās pulkstenis izsekot ievade pulksteni, kā datus ātrāk, līdztam VCO nervozēt var būt arī nomākts (ja PLL balstīta CDR ir pieņemta).

Palielinot joslas platumu, kas cilpa,
tad recoverd pulksteni seko ievades trokšņainās pulksteni.bet par to, vai datus var decoder ar recoverd pulkstenis?

ja ur signāls nav tik ātri, fāze picking iztveršanas CDR varētu būt laba alternatīva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back