PSRR in DC, ir tikai-38dB-kādas idejas?

C

chang830

Guest
Čau, Es esmu projektēšana pastiprinātājs. Es atklāju DC PSRR ir tikai-38dB in typ. Es cenšos, lai pārbaudītu, kāpēc tā ir tik zema PSRR. Ikviens pls. viesa nelielu skaidrību par to? Paldies jau iepriekš

[Quote = chang830] Hi, Es esmu projektēšana pastiprinātājs. Es atklāju DC PSRR ir tikai-38dB in typ. Es cenšos, lai pārbaudītu, kāpēc tā ir tik zema PSRR. Ikviens pls. viesa nelielu skaidrību par to? Paldies jau iepriekš [/quote] tas atkarīgs no jūsu atvērta cilpa iegūt jūsu opamp, mēģiniet palielināt, jūs saņemsiet labākus psrr

[Quote = surianova] [quote = chang830] Hi, Es esmu projektēšana pastiprinātājs. Es atklāju DC PSRR ir tikai-38dB in typ. Es cenšos, lai pārbaudītu, kāpēc tā ir tik zema PSRR. Ikviens pls. viesa nelielu skaidrību par to? Paldies jau iepriekš [/quote] tas atkarīgs no jūsu atvērta cilpa iegūt jūsu opamp, mēģiniet palielināt, jūs saņemsiet labākus psrr [/quote] Faktiski, mans bloks ir slēgta cikla darbu un ir noteikts peļņu 6dB. Es domāju, ka ir daži noplūdi no piegādes produkciju, bet kā es varu lai foound to? Tā ir mitiple stadijā tā, lai es don.t zināt, kā pārbaudīt .... Paldies

[Quote = chang830] [quote = surianova] [quote = chang830] Hi, Es esmu projektēšana pastiprinātājs. Es atklāju DC PSRR ir tikai-38dB in typ. Es cenšos, lai pārbaudītu, kāpēc tā ir tik zema PSRR. Ikviens pls. viesa nelielu skaidrību par to? Paldies jau iepriekš [/quote] tas atkarīgs no jūsu atvērta cilpa iegūt jūsu opamp, mēģiniet palielināt, jūs saņemsiet labākus psrr [/quote] Faktiski, mans bloks ir slēgta cikla darbu un ir noteikts peļņu 6dB. Es domāju, ka ir daži noplūdi no piegādes produkciju, bet kā es varu lai foound to? Tā ir mitiple stadijā tā, lai es don.t zināt, kā pārbaudīt .... Paldies [/quote] tikai Ac = 1 pie barošanas VDD un palaist AC analīze, sižeta Vout / VDD, jūs saņemsiet psrr bet atcerēties PSRR jādarbojas slēgtā kontūrā.

[Quote = surianova] [quote = chang830] [quote = surianova] [quote = chang830] Hi, Es esmu projektēšana pastiprinātājs. Es atklāju DC PSRR ir tikai-38dB in typ. Es cenšos, lai pārbaudītu, kāpēc tā ir tik zema PSRR. Ikviens pls. viesa nelielu skaidrību par to? Paldies jau iepriekš [/quote] tas atkarīgs no jūsu atvērta cilpa iegūt jūsu opamp, mēģiniet palielināt, jūs saņemsiet labākus psrr [/quote] Faktiski, mans bloks ir slēgta cikla darbu un ir noteikts peļņu 6dB. Es domāju, ka ir daži noplūdi no piegādes produkciju, bet kā es varu lai foound to? Tā ir mitiple stadijā tā, lai es don.t zināt, kā pārbaudīt .... Paldies [/quote] tikai Ac = 1 pie barošanas VDD un palaist AC analīze, sižeta Vout / VDD, jūs saņemsiet psrr bet atcerēties PSRR jādarbojas slēgtā kontūrā. [/Quote] Jā, tas var sniegt man PSRR vērtības , bet nav man pateikt, kāpēc tas ir tik zems? Abd tā arī nevar pateikt man, kas ir noplūdes ceļu? Jebkura laba metode, lai palīdzētu uz ot? Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back