PSpice un switch mode power supply - simulācijas problēmu

M

Mr.Cool

Guest
Sveiki, Es cenšos modelētu flyback slēdzis režīmā elektroenerģijas padeves. Man ir tikai PWM kontrolieris mikroshēma UC1844A un saistītās shēmas. es cenšos, lai pirmo reizi redzēt šo ierīci komutācijas, 50% nodoklis ciklā. tad, kad tas darbojas, es pāriešu pie modeļa pārējo ķēdi. bet es nevaru saņemt UC1844A, lai modelētu vispār neradot Konverģences kļūdām! Vai kāds kādreiz mēģināja izmantot šo ierīci, SG1844 vai, PSpice shēmas un ir gatava atklāt, kā viņi dabūja to darbu? Paldies, Mr.Cool

Ir dažas komandas, jūs varat īstenot. Opcijas līnijas kodu, lai noteikt šo. Ja es atceros pareizi ITL5 = 0 ir komanda. Vēl palielina skaitu ļāva iterāciju, pirms tā paziņo par problēmu. Vēl viens noderīgs kopas precizitāti katru reizi soli vērtības. Look up. Opcijas komandu dokumentācijā.

Es esmu mēģinājis visas šīs iespējas ... Vienīgais, es ievēroju ar šo ierīci ir tāda, ka jūs varat divreiz uzklikšķiniet uz tā un manuāli ievadiet DT_FACTOR vērtību. i iestatiet to uz "10", un tagad tā darbojas. arī ir saskaņā ar simulācijas profilu opciju "izlaist slīpo punkts aprēķinu". man bija daudz luck ar šo. bet jābūt uzmanīgiem, lai apsvērt kaut agrāk par 1ms kā "true". noteikti simulācijas 2ms, un "sāk ierakstīt datus", pēc 1.8ms piemēram Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back