PSpice sprūda mosfet ar Vpulse, un līdzstrāvai

R

rudisoares

Guest
Hi there, Es mēģinot aktivizēt vairākus mosfet ar Vpulse (15V vai 20V), un es nevaru. Es lietoju irf640. Es pievienot vienu pic. Cita lieta, es nevaru izlasīt strāva, I don-t zināt, kāpēc, parādīt šo messege (skatīties uz citu pic) kādi padomi? thanks a lot, Rudi

Ķēde izskatās apjucis. Es būtu pārsteigts, ja visi vārtu spriegums ir robežās atļauto vērtējumu. Tas nav simulācijas problēmu, par laimi dators nav sadedzināti ar nepareizu ķēdē. Jums ir divas dažādas vietas simbolus PSpice shematisks, tie norīko pašu mezglu? BTW. Lūdzu, turpiniet jūsu pašu-topic post nevis sākt jaunu. Skatīt foruma noteikumus attiecībā uz pārrobežu postings .

Ja mēģinājis arī ar tā paša masu atsauces. Same resolts.

Jā, I guess so. Zemes jautājums bija tikai vēl trūkst skaidrības ar savu ķēdi. Es pieņemu, ka gan uz zemes simboli, kas apzīmē to pašu mezglu un ir savienotas ar vadu. Tad tur ir vismaz viens no četriem MOSFET (M1), kas ir VPULSE avotu, kas saistīti starp avotu un vārtu, un tādējādi saņem pareizo vārtu spriegumu. Trīs citi tiek kontrolētas ar summē vārtiem spriegums ir virs 100V amplitūdu sliktākajā gadījumā. Es ne redzēt vienkāršs veids, kā noteikt ķēdes ne man īsti saprast, lai ķēdes. Ignorējot neoperatīvā vārtu vadītājiem, izskatās, ka sprieguma doubler.

Jā, ir sprieguma reizinātājs, šo vienu gadījumu doubler. Tas ir jēga, ko tu teici. Tātad, jūs zināt, jebkura PSpice tehniskā veidā, lai izraisītu citu mosfet?

Ar PSpice, tas ir ļoti vienkārši. Jūs varat vai nu izmantot atsevišķus VPULSE avotus, kas saistīti ar vārtu avotu katrā MOSFET vai izmantot sprieguma kontrolē sprieguma avotu kā sava veida DC transformators. Problēma ir, lai izveidotu reālu shēma, kas vajadzīga reāla izolētas rtaher nekā mākslīgi vārtu vadītājiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back