pspice jaukta signāla simulācijas problēmu

K

kleinesmurf69

Guest
Sveiki,

Man ir problēmas imitē MULTIVIBRATOR ķēdi seko daži digitālo daļas.Man daudz simulācijas ziņas un spriegumi ir veids, kā augstas, vibrators nav pienācīgi oscilēt vairāk ...Vai kāds ir piemērs jauktu signālu projekta orcad pspice?Vai Jūs piekrītat?

Paldies.

Ar laba vēlējumiem.

Čau,

Es domāju, ka jums ir jānorāda sākotnējā stāvokļa vērtību kondensatoru tu izmantot MULTIVIBRATOR.Šis parametrs ir ar nosaukumu "IC".Jūs varat atrast to kondensatoru parametru.Iestatiet šis parametrs ir 0 vai vērtība ir vienāda ar barošanas avota vienu.

Jau ir parūpējusies par šo IC.MULTIVIBRATOR svārstās pareizi, ja tur vairs nav vārti pievienots.Setting IC = 0V dod labākus rezultātus, bet viņi tomēr nepareizi.Pēc vārtiem svārstības ir zaudētas, iespējams tāpēc, ka nepareiza sprieguma līmeni MULTIVIBRATOR.Sprieguma līmeņi oscilatoru būtu simetriski ap nulles asi un ir amplitūda ir vienāda ar enerģijas padevi.Ka šī asimetrija darbojas arī bez vārtiem, taču tas ir mazāks.Shēma ir veidot un strādāja pareizi.No pašreizējā simulācijas mērķis ir, lai varētu simulēt / projektēšanas šos veida ķēžu pirms celtniecības tos nākotnē.

Ar laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back