Protel kļūda laikā ekscentrētu faila ražošanā: kino ir pārāk mazs, lai šo PCB

H

HINDI

Guest
Hi all kad es biju finishe PCB, es centos radīt cam failu implementaing PCB, taču pēc kļūdas ziņojumu filma ir pārāk mazs, lai šo PCB jā, tad kāda ir problēma šeit? kādi ieteikumi? Salam hindu

Jums neteica kāda versija Pr0tel jūs izmantojat, lai es nevaru pateikt precīzu izvēlnes jāraugās. Tomēr, programmas nodaļas, kur jums izvēlēties izejas Gerber failus ir iespēja noteikt filmu izmēru. Vienkārši palielināt tā, lai novērstu problēmu. Filma lieluma uzstādījums nemaina neko Gerber failus, tas ir vienkārši, lai palīdzētu ļaudīm, kas ir ko veic paneļi vai īpaši lielos failus izrēķināt fit un izmaksas. Vēl viena lieta, kas dažreiz notiek, tas ir iespējams, ir kāda slēpta, vai neizmantotas, primitīvas ceļu ārpus jūsu kuģa. Jūs varat atbrīvoties no tā lielāko daļu laika, izvēloties 'viss', ķeksīti jomu jūsu kuģa, tad dzēšot atlikušo atlasītos vienumus. Ja runa ir, ka es varu sniegt vairāk info, kad jūs man pateikt, kāda versija Pr0tel jūs izmantojat.

Hi House_Cat tas ir Protel 99 SE, un paldies par jūsu palīdzību. Salam hindu

Gadījumā, ja jūs neesat atradis filmu izmēra iestatījumu Pr0tel99SE: 1. Uz jūsu CAM izvadi lapā ar labo peles pogu noklikšķiniet uz Gerber Output 2. Izvēlaties 'Properties' no nolaižamajā izvēlnē - Gerber iestatīšanas izvēlne parādīsies 3. Cilnē Papildu, kas atrodas augšējā kreisajā stūrī, ir filma izmērs uzstādīšana. Vai jums atrisināt jūsu problēmu, vai mums ir nepieciešams, lai mēģinātu izsekot klaiņojošs primitīvas, ka spiež filma izmērs ir pārāk liels?

Jūs varat iestatīt vērtību filmu izmērs panta Gerber produkcija-advanced), kā X = 20.000 mils y = 16.000 mils robeža izmērs = 1000 mils

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back