Protel DXP 2004 SP4

C

cippalippa

Guest
Sveiki, Man ir licence Protel DXP 2004, un man ir SP3 vai es drīkstu zināt, kā es varu SP4? Es cenšos ar manu izplatītāju, jo Altium SP4 lejupielādes lapā paredzēta tikai pārdevēji, bet viņi nevar sūtīt man Lietotāja ID un paroli lejupielādēt. Var sameone man palīdzēt? Paldies jau iepriekš.

Ja jums ir juridisks licence, SP4 ir bez maksas lejupielādēt no www.Altium.com . Fails ir apmēram 183mb. Jūs varat arī saņemt failu uz CD no jūsu vietējo izplatītāju. Jums ir jāpiesakās, ja jūs lejupielādēt servisa pakotni no mājas lapā. Jūs izmantojat savu lietotàja ID un paroli, ko jūs saņemat no jūsu izplatītāja. SP4 ir ne tikai pārdevēji, bet jums ir jābūt licencētam klientam, lai saņemtu un paroli. Tas ir līdzīgi citiem EDA uzņēmumiem, piemēram, Mentor un Cadence.

Sveiki, Paldies par jūsu atbildi. Man ir regulāra licenci Protel DXP 2004 es jau jautājiet vietējo izplatītāju par Lietotāja ID un paroli, bet tas saka man, ka userid un parole ir tikai pārdevējiem. Šajā brīdī es domāju, ka vienīgais veids ir veikt CD no izplatītāja. Paldies vēlreiz

[Quote = cippalippa] Sveiki, Paldies par jūsu atbildi. Man ir regulāra licenci P * Otel DXP 2004 es jau jautājiet vietējo izplatītāju par Lietotāja ID un paroli, bet tas saka man, ka userid un parole ir tikai pārdevējiem. Šajā brīdī es domāju, ka vienīgais veids ir veikt CD no izplatītāja. Paldies vēlreiz [/quote] Kas jūs runājat ar jūsu "izplatītājs" ir nepareizi. Nav īpašu ierobežota piekļuve pārdevēji apgabalā Altium mājas lapā. Atbalsta jomā ir lietotājiem, un jums vajadzētu saņemt paroli un ID pa e-pastu, lai saņemtu piekļuvi - visiem licencētajiem lietotājiem ir piekļuve visiem servisa pakotnes un atjauninājumus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back