Pros un Cons no Switch-Capacitor Circuit

J

jordan76

Guest
Hi, Dažreiz mēs izmantojam switch-capaictor circuit metodes, lai izstrādātu op-amp. Dažreiz mums nav. Vai kāds pateikt plusi un mīnusi no switch-kondensators ķēde? Jebkurš ieguldījums ir apsveicams. Paldies jau iepriekš!

Hi. Manuprāt, svarīgākais trūkums Switched-kondensators ķēdēm ir tā, ka tie būtu jāizmanto divu posmu ķēdēm. Vienmēr viņiem ir nepieciešams vienas fāzes (parasti half pulksteņa laika) paraugu ņemšanai. Bet ir daudz priekšrocību attiecībā uz šo struktūru, kas padara tos tik populāri daudzās lietojumprogrammās. Es domāju, ka vissvarīgākais ir kondensatori paši. Es domāju, piemēram, mēs ražojam precīzāku iegūt ar kondensators attiecība, kas ir ļoti precīza struktūra. Vai arī mēs veikt priekšrocība sprieguma atjaunošana integrētāji un tā tālāk. Sveicieni, EZT

Hi EZT, Paldies par jūsu ieguldījumu! Ja mēs neuzskatām pieskaitāmās divu posmu bez pārklāšanās pulksteni un pieņemsim iegūt precizitāte nav ļoti kritiska, kas ir kritērijs, izvēloties opamp struktūru starp sc shēmas un tradicionālo metodi? Attiecībā, jordan76

Parasti, ja es dizains switch-kondensators filtru, kopējā režīmā atgriezenisko saiti par opamp parasti deisgned izmantojot slēdzi kondensators tehniku. Vispārīgi runājot, switch-kondensators shēmas var būt ļoti precīzu RC laiks constamt jo pētniecības īsteno C. Taču enerģijas patēriņš parasti ir lielāki nekā pagaidu veids, jo DP vajadzībām lielāku UGB. Jibina.

Thanks, yibinhsieh! Vēl viens jautājums: kā nodrošināt stabilitāti, CMFB ķēde? Arī to, kā patiesība ir? Paldies! Attiecībā, jordan76

Cienījamie jordan, Parasti mēs cenšamies darīt cilpa tests CMFB cilpa ar galveno cilpa izejvielas pakļauj VMID spriegumu, kas VDD-VSS / 2. Tātad jūs mēģināt pasākums cilpa pieaugums un cilpas fāze normu. Bet gadījumā, komutācijas kondensatora CMFB, kamēr nosēšanās laika slēdži ir diezgan ticami pulksteni likmes, CMFB ir bez nosacījumiem stabils.

kāda ir "pārejas kondensatora shēmas var būt ļoti precīzu RC laiks constamt jo pētniecības īsteno C" jēgu. tu domā kondensators var uzskatīt atvērta no dc point? [Quote = yibinhsieh] Parasti, ja es dizains switch-kondensators filtru, kopējā režīmā atgriezenisko saiti par opamp parasti deisgned izmantojot slēdzi kondensators tehniku. Vispārīgi runājot, switch-kondensators shēmas var būt ļoti precīzu RC laiks constamt jo pētniecības īsteno C. Taču enerģijas patēriņš parasti ir lielāki nekā pagaidu veids, jo DP vajadzībām lielāku UGB. Jibina [/quote] [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm:. [/Color] [/size] jūs varat post noteikts gadījums, lai pārbaudītu nosēšanās laikā sc shēmas, hspice mākslīgi fails varbūt prefered.thanks pirmais! [Quote = Vamsi Mocherla] Dārgie jordan, Parasti mēs cenšamies darīt cilpa tests CMFB cilpa ar galveno cilpa izejvielas pakļauj VMID spriegumu, kas VDD-VSS / 2. Tātad jūs mēģināt pasākums cilpa pieaugums un cilpas fāze normu. Bet gadījumā, komutācijas kondensatora CMFB, kamēr nosēšanās laika slēdži ir diezgan ticami pulksteni likmes, CMFB ir bez nosacījumiem stabils [/quote].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back