Proporcionāla ātruma kontroles RC kontrolēt automašīnu

M

mnmoh5

Guest
Parasti, lai RC kontrolēt automašīnu, kad nospiežat sprūda, lai padarītu auto iet uz priekšu, sprūda izraisa elektrisko kontaktu pāris pieskarties, aizpildot circuit saistīta ar īpašu pin integrālās shēmas (IC). Pabeidza ķēde izraisa raidītāju, lai pārraidītu noteikt secību elektrisko pulses.Each secība sniegts īss grupas sinhronizācijas impulsiem, kam seko impulsa secības. Mūsu Piemēram, pulss secība ir 16 impulsiem (forward), kas nozīmē, ka IC sūta pozitīvu strāvu motors darbojas riteņiem. Ja nākamais impulsa secības bija 40 impulsiem (reversā), IC būtu invertcukuru strāvu to pašu motoru, lai padarītu to spin pretējā virzienā. Tomēr automobiļa ātrumu ierobežo tikai ar vienu pastāvīgu ātrumu. , ko es cenšos dizains ir, no automobiļa ātrums varry proporcionāli tam, cik grūti jums piespiediet sliekšņa . Var kāds man palīdzēt par to, kā es esmu gatavojas darīt, un kādi ir recommeded sastāvdaļas, šī konkrētā dizaina

Kāda veida kontrolieris jūs lietojat, lielākā daļa komerciāli pieejamas RC kontrolieriem pārraidīt PWM signālu un, kas nosaka ātrumu. Ar cik īss vai garš signāls. Es atradu vienu dizainu varētu jūs interesēt. http://www.talkingelectronics.com/te_interactive_index.html [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] Hmm, jums ir nepieciešams, lai scrol leju uz saraksta apakšā labajā pusē un ir projekts ar nosaukumu Xenon-9, kas ir ātruma kontroles RC auto. Es nekādā veidā saistīts ar šiem guys, bet dizains var strādāt jums. Ceru, ka tas palīdzēja. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 47 sekundes: [/color] [/size] Okay tās novēloti, tās kreisajā pusē.

i 'am workking līdzīgā projektā, bet, izmantojot datoru, lai controle Auto raidītājs ir TX-2B (SM6135), varat izmantot Turbo Pin, lai palielinātu ātrumu vai 3 ātrumu, izmantojot Pin Forward un Turbo (01,10, 11) ja jums ir intersting dalīties dažas info u var sasniegt mani ICQ

Rc motors var patērēt milzīgu strāvas stiprums ampēros. Jo īpaši, kad apstājās. Izmantojiet rc ātruma kontrolieris, kas ir būvēts, lai rīkotos. Ja sprūda kļūst potenciometrs tad varat instalēt mikrokontrolleru ar klausuli, kas pārveido analogo signālu uz frequnency. Tad jūs varat būt mikrokontrolleru ar automašīnu, kas paceļ frequncy un pārvērš to PWM signālu, kas tiek nosūtīts uz ātruma kontrolieris. Es reaserched tas diezgan plaši, bet atpakaļ. Let me know, ja jums nepieciešams vairāk palīdzēt es varētu pa to ar Jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back