projektēšanas problēmu histerēzes pārveidotāja!

G

gdhp

Guest
hi visiem i am projektēšana histerēzes invertoru. Struktūra sastāv no trīs invertoru. Jauda ir 3.3V. Augšu un uz leju triger spriegums ir par 0.5v un 1.1v. Var kāds sniegt dažus ieteikumus par to, kā modificēt triger volage? un var kādu sniegt dažas materestrials? Paldies!

Jūs varat simulēt shematisks ar līdzstrāvas ieeja (in) gabals I1 ievadi un Vout. pievērst uzmanību nodošanu spriegumu I3 I5 un I2 I4 ir atšķirība

first thankyou sunking man ir jādara simulation.and ir pielāgot shēmu, lai saņemtu sliekšņa spriegumu. bet izejas viļņa forma ir ļoti slikta, un kavēšanās ir liela. tā jūs varat man pastāstīt, kā samazināt kavēšanos? kādi kontroles aizkaves laiku? ir dažas jebkurus materiālus par histeresis invertoru?

hi gdhp pārslēgšanas slieksnis sprieguma inv nosaka kN / no NMOS un PVO FET kp. kad tā ir 1, I2 ir izslēgta un I4 ir ieslēgts un paralēls I5, kad tā ir 0, I4 ir izslēgta un I2 ir ieslēgts un paralēli I3. Vērtības kn / kp šajos 2 nosacījums ir atšķirīgi, tāpēc sliekšņa spriegums. attiecas uz CMOS Schmitt sprūda sadaļā rabaey s "ciparu integrālās shēmas", lai detalizēti. lai samazinātu kavēšanās dara W / L tranzistori lielāks.

hi vale Es domāju, ka šī kavēšanās nav tikai nosaka w / l. jo histeresis invertoru, ir atgriezeniskā saite. jebkuru priekšlikumu?

[Quote = gdhp] hi vale Es domāju, ka šī kavēšanās nav tikai nosaka w / l. jo histeresis invertoru, ir atgriezeniskā saite. jebkuru priekšlikumu [/quote]?, kas ir pozitīvas atsauksmes kontrolē sprieguma maiņas punkts, kas nav saistīti ar kavēšanos. kādi ir W / L vērtības L2 invertoru?

hi vale W / L ir 2/0.34 un L2 invertoru 6/0.34. Manā circuit, kavēšanās ir aptuveni 2 4ns, tas ir pārāk liels manai requiment. Bet, ja es palielināt W / L, strāva ir arī liels, tā nav mana vēlme. tāpēc es esmu neizpratnē! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 22 minūtēm: [/color] [/size] Es domāju, ka L2 WL ir pārāk liels paldies atvadas!

mēģināt samazināt vārtu jomām FETs in L2. Tas var būt smags vāciņu slodzi iepriekšējā invertoru. vēlreiz atsaukties uz rabaey grāmata optimizēt kaskādes pārveidotāji [quote = gdhp] hi vale W / L ir 2/0.34 un L2 invertoru 6/0.34. Manā circuit, kavēšanās ir aptuveni 2 4ns, tas ir pārāk liels manai requiment. Bet, ja es palielināt W / L, strāva ir arī liels, tā nav mana vēlme. tāpēc es esmu neizpratnē! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 22 minūtēm! [/Color] [/size] Es domāju, ka L2 WL ir pārāk liels paldies vale [/quote]!

Kā par samazinājumu lenth visu tranzistors? Vai jūs mēģiniet to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back