Projektēšana pirms emplifer izmantojot LM358N par kondensatora mikrofons

C

comp_freak

Guest
Hi there, Man ir desing iepriekš emplifier par condeser microhpone .. Taču es tomēr kādu reaserach un formu mūsu kuģa palīdzību man bija iespēja saņemt mikrofonu un LM358, 8 pin IC .. Tagad mana problēma ir .. i knw dažas pamata Op-amp, lai es knw to, kā veidot pastiprinātājs .. i desing tajā un man bija iespēja amlify dc signālu no ģeneratora tomēr es centos to darīt ar mic. doesn't darbu .. var some1 kas knws par mic var dot man refrence dizainu vai kaut ko ... lai es varētu paplašināt signālu .. no manas mic. ir divas ouptus basical zemes un signālu .. un man ir LM358N ... 8-pin būs gr8 palīdzēs, ja some1 var palīdzēt mani šeit ..

Kondensatora mikrofoni pieprasīt papildu līdzstrāvas pārveidotājs. Parasti to (jaudu) tiek padots caur rezistoru .. Skatīt piemērus šeit: http://www.epanorama.net/circuits/microphone_powering.html Zemāk jūs varat atrast mikrofonu pirms pastiprinātāja, pamatojoties uz opamp (jūsu gadījumā tas var būt LM358) ar frekvenci korekcijas un jauda kondensatora mikrofoni (R1) .. Regards, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back