Projektēšana komplekss Mikroviļņu PCB

D

Devil103

Guest
Es esmu sākot darbu pie jauna Mikroviļņu PCB (1,5 GHz līdz 2,5 GHz), un es esmu domājām, kā labāk rīkoties.

Esmu veikti manu detaļas izvēle (galvenokārt COTS IC no Analog Devices, Hittite, ..) un tagad es gribu sastādīt shēmas diagramma komponentu līmenī (ieskaitot atsaiste kondensatori, pretestības saskaņošanas ,...) un darbu pie PCB .

Es esmu jautājums, kas būtu labākā programma, lai turpinātu

Es domāju ADS, jo es varu modelētu filtrēšanas un microstrips, bet es nezinu, ja es varētu izmantot ADS kā shematisks instruments, jo īpaši redzot neviens no Analog Devices komponenti ir iekļauti.

Kura programma Jūs guys ieteiktu komponentu līmenī shematisks uztveršanas (un PCB izkārtojums), ar mikroviļņu frekvences.

Ja tas ir vienkāršs kuģa, tikai par kādu mūsdienu izkārtojums programmā darīs.Ja tas ir daudzslāņu kuģa ar augstu tapu skaitu ciparu mikroshēmas, jums būs nepieciešama programma ar autorouter un noteikumiem pārbaudītājs.

jebkurā gadījumā, ja Jums ir jauni, ir tikai apmēram 0% izredzes valde darbosies uz pirmā loka.Es iesaku jums pieredzējis inženieris pārskata valdes izkārtojums pēc tam, kad esat beidzis, bet pirms tas ir izgatavots.

Bagāts
Maguffin Mikroviļņu LLC
http://www.maguffinmicrowave.com/pcbreviewservice.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back