projektēšana divu antenu GPS

B

billano786

Guest
Es meklēju info par antenas dizains gps. ti, kas LNA izmantot? kas ir substrāts izmantots antenas? utt jebkuru info. par šo ir apsveicama

Hi Billano786, pēdējā semestrī, Man ir paredzēti GPS antena, bet tas bija liels. GPS sistēma darbojas visā 1,575 GHz. Ja jūs aprēķināt plāksteris antenas izmērs, tas kļūst ļoti liels wrt antenu izmanto GPS uztvērēju. Lambda / 2 dod plākstera izmēra. Tāpēc inženieri nozarē izmanto dažādas metodes, lai samazinātu izmēru antenu. Turklāt, jūs varat atrast šos antenas parasti zondes baro Microstrip antenas. Jūs varat atrast informāciju par šo "Progress Microstrip un iespiedshēmas antenas" ar Kai Fong Lee, Wei Chen. Rgds, lkuzu

Es esmu redzējis diezgan vairāki GPS antenas. Tie visi ir Microstrip balstītai LNA. Es domāju, ka viņi ir cirkulāri polarizētas. Tiešām tie tiks izmantotas 1575 MHz, kā norādīts ar jums. Tomēr, es nezinu neko tālāk. Any help par šo ir apsveicama.

Hi again, viņi izmanto LNA, jo tie ir aktīvi antenas. Es domāju viņi vēlas, lai palielinātu peļņu antenu. Meklēt "aktīvo antenu. Kā jūs teicāt, šīs antenas ir cirkulāri polarizēta (KP) vai nu labajā, vai kreisajā rokā. Ja jūs apdares stūri, jūs varat sasniegt CP antenas. Manā pazemīgs atzinumu, var atrast kādu informāciju par šīm internetā antenas. Un Jums ir nepieciešams antena dizains programmatūru, piemēram, Ansoft HFSS, ansamblis, Sonnet em, Zeland IE3D. Es izmanto manu dizainparaugu tikai ar HFSS. Dažas citas grāmatas: attālums starp antenu teorija pēc Balanis, Antenas, ko Stutzman un Thiele. Regards, lkuzu

Hi, mēģiniet PIFA vai IFA antena. Labākā grāmata par šāda veida antenas:-I. Hirasawa, Kazuhiro II. Haneishi, Misao "analīze, dizains un mazo un zema profila antenas mērījums". Artech HOUSE, INC, pp.161 - 180 Sveicieni. Clandestino

Vai kāds ir šo grāmatu kā ebook un var dalīties tas būtu lieliski

Man ir paredzētas plāksteris antenas GPS programma: dual joslā stacked plāksteris antena ar dubulto ieguldījumu RVC polarizācijā. Pasakiet man, vai jūs vēlaties uzzināt kaut ko vairāk par to. Attiecībā uz lupīnu

Ja jūs galu galā ar QHA tipa antenas, jūs varat samazināt izmēru, darbības izbeigšanu vara vadus par biezu sienu teflona cilindru. Tas ir apmēram desmit gadus atpakaļ, kad es izstrādātas pāris no šiem satelītu lietojumam, bet es atceros, ka Kilgus, Sharaiha un Terret un Tranquilla ir rakstīts daži panti arī QHAs uz dielektrisko atbalstu. Meklēt IEEE Darījumi "arhīvos šo nosaukumu. Hobbie

GPS satelīti pārraida Labo roku cirkulāri (RVC) polarizēta signālus, kas varētu kļūt LHC polarizēta pēc pārdomām uz vietas. Tādējādi, augsta savstarpējās polarizācija noraidījums ir nepieciešama uztverošās antenas. Jums var būt nepieciešama 1,227 GHz un 1,575 GHz. Starojuma modelim gudrs, puslodes pārklājumu vēlams straujš slīpums horizontālā virzienā. Laba pretestība spēles vajadzīgs LNA, jo vājš signāls saņemts. LNA var iegādāties mini shēmas par labu cenu. Patch, spirālveida un spirālveida antenas visi piemērotas projektēšanas, atkarībā no jūsu pieteikumu. Personīgi, es gribētu plāksteris. Piemērotu materiālu plāksteris var FR4 vai dārgāku Duriod. Trim stūriem, lai iegūtu riņķveida polarizāciju un arī laika nišu, kas plāksteris melodija nevēlamu režīmu izplatīšanos un samazinātu antenu izmēru. Hope this helps. Cheers, Element7k

U var samazināt stūriem, lai panāktu CP ja u izmanto zondi baro plāksteris ar vienu ieejas .. tomēr ir divi ieejas ir vēlams par to, kas attiecas uz radiācijas prasībām. Attiecībā uz lupīnu

LNA ierosinājumu. Ja Jums ir nepieciešama tikai viena josla. ar 15-18 dB pieaugums un trokšņa faktors 1,6-1,8 dB vienas ēkas nevajadzētu būt nekādu problēmu ar 420 BFP izmantošanas vai līdzīgas tranzistoru, un jūs cukurbiešu pīkstēt integrētu pastiprinātāji vismaz 2 dB par to pašu cenu. Ja jums nepieciešama papildu posmā nekā Mini shēmām o RF Micro ierīces laba izvēle. Nice app piezīmes ir pieejamas www.infineon.com

Es domāju, ka stūri noapaļoti plāksteris antena ir laba izvēle, lai L1 josla ar cirkulārā polarizācija. i dizains ar VSWR = 1,12 viena un 5.2 dB Gain ar ROG4003

Ja vien jūs izmantojat antenas militārām vajadzībām vai super-precīza uzmērīšana sistēmā, Jums būs nepieciešams tikai L1 1575 MHz. tas ir labajā circulary polarizēta. Kā othere minētajās atbildēs, patch antena, iespējams, ir labākais risinājums jums var būt par saprātīgu izmēru. Es personīgi nepatīk spirālveida antenas, jo jums nav iegūt labāku sniegumu, nekā plāksteri un tie ir daudz apjomīgākas. Pārliecinieties, lai iekļautu LNA tuvāk antenai vien iespējams (vēlams aizmugurē plāksteri). Ja jūsu antena nebūs lign redzamības ar debesīm, izmantojot circulary polirized antenu nedod jums nekādas priekšrocības. Tādā gadījumā jūs, iespējams, labāk izmantot Apgrieztais-F antenu.

"Es domāju, ka stūri noapaļoti plāksteris antena ir laba izvēle, lai L1 joslu ar cirkulāru polarizāciju. I dizains viens ar VSWR = 1,12 un 5,2 dB Gain ar ROG4003". Hi SAJ25, jūs varat sniegt man izmēri no stūra nošķelta plāksteri L1 grupa? Paldies jau iepriekš, lupīnas

hi lupīnas 5 * 5 cm plākstera izmēra un 10 * 10 cm substarte.

Hi, jūs investigare iespēja ir nulling funkciju? Tas var būt noderīgi kuģošanas. Regards, lupīnas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back