Projektēšana 200MHz CMOS oscilators ar kristāla bāzes IC

E

ex4

Guest
Vai ir iespējams veidot 200MHz squarewave oscilators izmantojot tikai vienu parasto CMOS IC ar kristāla pamatnes ap 4MHz? Es esmu redzējis vienu uz neto CLIM var, bet es aizmirsu, kur saite ir: (

20MHz Kristāla var tikai gerenate 20MHz produkciju, var būt virstonis teikt 40MHz, ja jūs vēlaties, 200MHz produkciju, tad jums ir nepieciešams PLL

ELEKTOR žurnāla AK izdevums jautājums jūlijs / augusts 2004 ir shēmu, kā jūs vēlaties. Ar 10 MHz kristāla un izmantojot 74HC04 un dažas iecirtums un augstas caurlaides filtru, tas var reizināt frekvenci ar 9, iegūstot 90MHz @ +13 dBm. Katrs no invertoriem un filtru posms noraida būtisku signālu, ko rada aa squarewave oscilatoru un augstas caurlaidības filtrs atstāj 3. harmonisko pāriet uz nākamo posmu un procesu atkārto. Oriģinālais raksts: CMOS Frekvences reizinātājs.

mācos cīkstēšanās gredzenu oscilators izmantojot pārveidotāju ..... un no izejas viļņu periods tiek dots -> T = (2x N x TP) ..... f = 1 / (2x N x TP) TP ir izplatīšanās kavējuma nostrādes ... N ir skaits pārveidotāja panta nepāra skaitlis tikai) TP ir ļoti mazs .. nanozi diapazonā ... tā biežums var b ļoti liels .... tāpēc tas ir posible b pulksteni? .. sveicieni, sp

Teddy ... paldies tik ... ir gredzens oscilators izmanto kā vispārēju kristāla? ... lielu frekvenci? sp

PLL ir labākais izvēlēties. h ** p :/ / www.fujitsu.com/us/services/edevices/microelectronics/asic/mixedsignal/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back