programmatūru projektēšana integrālās shēmas.

B

black_flowers

Guest
Es meklēju programmatūru projektēšana integrālās shēmas.Es zinu, tas ir sarežģīts stuff, un es esmu Newbie, bet es esmu tikai meklē programmatūru, un jo īpaši ritms programmatūru.Es izlasīju kaut ko par virtuozs, un nodrošināt.Bet es nezinu, kur to iegūt, jo man ir ritma 16,3 (kas ietver uztveršanas cis, PCB redaktors, ABL ierakstu uc), bet es nevaru atrast nevienu no tiem (virtuozs un nodrošināt).Tātad, ko par šo programmu?Vai tie citā ritms paketi?Vai ir izmēģinājuma versija virtuozs iesācējiem?

Liels paldies.

Es domāju, ka jums ir Orcad.Kaut Cadence tagad pieder Orcad, to IC dizains programmatūra ir pilnīgi atšķirīgs.Ja vien jums ir piekļuve Cadence pie jums koledžā / universitātē cena būs būt pārmērīgi augstas.

Keith

labi, man ir orcad 16,3, un kā jūs teicāt, pieder Cadence.Šajā paketē (orcad 16,3), vienīgā programma, šķiet, darīt kaut ko līdzīgu dizainu IC's ir HDL dizains ierakstu.Tātad, nauda nav problēma, jo ir tikai mācības, un lai uzzinātu, kā dizains IC's.

Es tikai vēlos zināt, kas ir labākais programmatūra, lai izstrādātu integrētās shēmas.Esmu dzirdējis kaut ko par virtuozs.

Es nezinu, kas ir "labākais".Virtuozs ir viens no Cadence instrumentiem, bet pēc manas cenu diapazonā!

Keith.

Kadence IC platformas (piemēram, Virtuozs) darbojas uz UNIX sistēmām un licence ir tiešām jautājums, šī programmatūra veida parasti izmanto attālo piekļuvi universitātes UNIX serveriem.Bet jūs varat radīt un simulēt IC ar gandrīz jebkuru citu programmatūru, tostarp OrCad.Jums tikai vajag modeli īpašos tranzistoriem (piemēram BSIM3 vai vienkāršāku grāmatvedības uzskaitē) un Jums ir "pievienot" šo modeli bibliotēku tranzistori ir starplaikos.Ja jūs meklēt instrumentu izkārtojums IC ir arī Microwind daudz bezmaksas programmatūras, piemēram, LASI un Electric, piemēram, ka ir ļoti viegli saprast un lietotājam draudzīgs ar lielu konsultācijas.

black_flowers rakstīja:

Es meklēju programmatūru projektēšana integrālās shēmas.
Es zinu, tas ir sarežģīts stuff, un es esmu Newbie, bet es esmu tikai meklē programmatūru, un jo īpaši ritms programmatūru.
Es izlasīju kaut ko par virtuozs, un nodrošināt.
Bet es nezinu, kur to iegūt, jo man ir ritma 16,3 (kas ietver uztveršanas cis, PCB redaktors, ABL ierakstu uc), bet es nevaru atrast nevienu no tiem (virtuozs un nodrošināt).
Tātad, ko par šo programmu?
Vai tie citā ritms paketi?
Vai ir izmēģinājuma versija virtuozs iesācējiem?Liels paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back