Programmatūras UART par PIC16f877a

A

akhilskb

Guest
Es lietoju divas sērijas sakaru vienā PIC, tāpēc man ir nepieciešams programmatūru UART. Tātad, Vai kāds pēc koda programmatūras UART ar PIC16f877a

Vai jūs kodēšanas montētāju vai C? Ja jūs izmantojat C kompilatoru, kāda versija un sabiedrības?

CCS kompilators ir celta funkcijas programmatūras sērijas ...

jā, es esmu, izmantojot C kompilatoru. HI-TECH C Compiler, lai pic 10/12/16 versiju, MCUs V9.70PLO.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 17:44 --- ------- Previous post bija 17:43 ----------</span></span>
Vai jūs varētu man materiāls

pārbaudi paraugi ir ar Hi-tech C kompilatoru par programmatūras seriālus .. "\\ Ht-pic \\ paraugi"

paldies Hussain par jūsu atbildi, man did'nt iegūt, ka pareizi. i got, ka, bet tās nedarbojas. Ko es varu darīt ..?

Starp citu, kādi ir katrā no diviem sērijas ostās sazināties ar? Datoru un dažas sensors, modema kārtot, utt?

Nu man ir neizmanto Hi-Tech kompilators, bet jūs varat nosūtīt kodu šeit nekā mēs centīsimies atrisināt ....

Attached ir mīksts UART rutīnas 16FXXX ģimenei. Man ir testēts, un tas darbojas corretly. Kodēti 4MHz OSC, tāpēc būs jāveic korekcijas par citu OSC frekvence. Es iesaku izmantot mīkstu UART par ostas ar mazāk satiksmi.

Hi akhilskb, Vai jums izdodas iegūt softUART apkopot un kārtīgi darbojas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back