Procedūra Oscillator Design

G

Global_Hawk

Guest
Sveiki, es esmu iesācējs elektronikas jomā .... Man bija iet cauri daži Oscillator dizains dokumentiem saskaņā ar esošo konveijeriem. Es varu analizēt šo shēmu, bet man ir nepieciešams, pamatnostādne par to, kā sākt projektējot šādus oscilatoru? Kāda ir procedūra, ja es gribu, lai izstrādātu oscilators ar sevi blokiem, piemēram, pašreizējo konveijeri?

Sveiki, es esmu iesācējs elektronikas jomā .... Man bija iet cauri daži Oscillator dizains dokumentiem saskaņā ar esošo konveijeriem. Es varu analizēt šo shēmu, bet man ir nepieciešams, pamatnostādne par to, kā sākt projektējot šādus oscilatoru? Kāda ir procedūra, ja es gribu, lai izstrādātu oscilators ar sevi blokiem, piemēram, pašreizējo konveijeri
Šajā sakarā man ir divi ieteikumi:?.. 1) Iepazīties ar CC principa (nodošana īpašības) 2) Mēģināt saprast dizaina principu, kā arī vienādojumus, kas apraksta CC oscilatori. Jautājums: Vai jūs plānojat, lai atrastu jaunu oscilators dizains, vai arī jūs atjaunot esošo ķēde?

Paldies par atbildi! Es vēl nezinu, cik vien projektējot jaunu ķēde ir bažas. Tomēr, es gaidu, lai mainītu pašreizējo shēmas, lai uzlabotu parametriem / samazināt detaļas uc Esmu lasījusi daudz literatūras par CCS. Es centīšos, lai saprastu vairāk par oscilatoru. Jebkura turpmāka ieteikums?

Lūdzu, apsveriet frekvenču linearitātes un nervozēt.

Paldies par atbildi! Es vēl nezinu, cik vien projektējot jaunu ķēde ir bažas. Tomēr, es gaidu, lai mainītu pašreizējo shēmas, lai uzlabotu parametriem / samazināt detaļas uc Esmu lasījusi daudz literatūras par CCS. Es centīšos, lai saprastu vairāk par oscilatoru. Jebkura turpmāka ieteikumu?
Kopš CC oscilators alternatīvu daudz ir publicēts pēdējo 10 gadu laikā, es šaubos, vai jūs varat gūt panākumus, uzlabojot esošo dizainu (samazinot komponentiem). Ir divi pamata svarīgi aspekti: * Kāpēc ķēdes oscilēt - un kurā frekvencē? (Barkhausen ir oscilators stāvokli, ko piemēro CC principi) * Kāpēc amplitūda stabilizācija nepieciešama un kā to var paveikt (bez pārāk daudz ietekmes uz THD) Jautājums: Kādas CC veida jūs plānojat izmantot? (Es domāju, AD844)

Paldies par norādījumus par oscilatori pamati. Nu, tagad es esmu strādā pie PSpice imitē dažādas CC īstenoti filtri un oscilatori. (Galvenokārt balstoties uz 0,35 um CMOS tehnoloģija)

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post bija 15:59 ----------</span></span>
Vai jums ir kāds saites, caur kuru es varētu studēt projektēšanas principi CC oscilatori? Būtu ļoti noderīgi, es pieņemu.

Hi Global_Hawk, OK, es uzzināju, ka jūs plānojat veidot savu CC, nevis izmantojot esošo vienību. Attiecībā uz jūsu jautājumu, es pievienoju vienu no vairākām dokumentus pieejamus tīmeklī. Dokumentā ir daudz papildu literatūru informāciju. Viens svarīgs punkts: Daudzos gadījumos jūs atradīsiet CC balstītas shēmas (oscilatori un filtri), saskaņā ar atslēgas vārdu "CFOA" (Strāvas atsauksmes opamp). Tas ir mulsinoši, bet viens ir jāzina, ka patiešām nav nekādu tādu īpašu oscilatoru vai filtru ķēdēm, kas nepieciešams, strāvas atgriezeniskā saite pastiprinātāji (CFOA). Bet ir viena CFOA tirgū (AD844), ko var izmantot arī kā CC jo iekšējā augsta pretestība mezglā ir pieejama. Šī vienība nav nekas cits kā CC ar izvades buferis borta. Un daudzos, daudzos gadījumos šī vienība tiek izmantota kā CC, lai gan attiecīgās oscilatoru un filtru ķēdes sauc par "CFOA balstītu". Tas ir patiešām mulsinoši - un manuprāt tas nav pareizi. Bet viens ir jāzina par to.

Paldies par informāciju / dokumentu daudz, kā arī mijieskaita šaubas (CFOA ).... Tas būs ļoti noderīga ... Es uzskatu, ka es varētu uzsākt šo tēmu tagad!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back