problēmu par chopper pastiprinātāju analīzes PSS + pnoise

L

lily1981216

Guest
Sveiki visiem! i do trokšņa analīzi chopper pastiprinātāju ar PSS + pnoise.in mana ķēde man ir trīs avoti, divas pulss, pulksteņi ar chopper, vienu grēku avota ieejas singnal no amplifier.the impulsa's biežums 100khz, un grēka ir 10khz.and iestatījums gada PSS + pnoise ir līdzīgs šim:
14_1166164122.JPG
83_1166164166.JPG
[size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 25 minūtēm: [/color] [/size], tad ir noteikt vai ne? būtu sweeptype ir izvēlēties relatīvu? ir ievades grēka avots nodot?, un, ja man ievadi singnal un es izvēlieties "relatīvās", man ir jāizvēlas 10kHz, kā beat biežumu, un es brīnums, ja es varu redzēt tikai troksni frekvences aroud 10kHz vai not.where varētu i skatīt 1 / f troksni. var kāds man palīdzēt es ceru uz jūsu padomu!

In pnoise setup jums vajadzētu izvēlēties absolūto un izvēlējās klāstu intereses. Es izvēlējos vairāk sānjoslas, teiksim 100 vai arī tā. In PSS setup es izvēlējos daudz harmonikas, var būt 100. Izņemot to, ka uzstādīšana ir ok. Kā Jūs plānojat ievērot simulācijas rezultātā? Tas nav triviāla lieta, kā labi.

jā, tas tiešām ir problēma, es izvēlos absolūtas un zemes gabala ir līdzīgs šim: pirmais ir uz visu, tad pēdējais ir zem 10kHz spektru. Es gribu ievērot spektra, kas zemāks 10kHz, bet var i belive rezultāts ritma, kuru spektrs ir zem 10kHz.?
83_1166413123.JPG
47_1166413179.JPG
[size = 2] [color = # 999999 ] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Ak, vadīt, pateicoties jūsu padomu! lilija

Jums vajadzētu meklēt par rezultātiem savādāk. Nav jēgas skatīties uz radiofrekvenču spektra iepriekš PSS Nyquist frekvences, vismaz jūsu gadījumā. Tā kā PSS biežumu 10kHz, Nyquist ir 5kHz. Tātad, jūsu otrā grafikā parādīts pareizi troksni, izņemot jūs vajadzētu ierobežot to, 5kHz. Arī jūs varētu vēlēties, lai izvēlēties laika domēna paraugu ņemšanas vietas pnoise setup paneli, lai nodrošinātu troksni aprēķina pareizajā laikā - ja jūsu pastiprinātājs troksni īpašības atšķiras laikā, ne vienmēr lieta.

hi, vadīt tagad es domāju, ka es esmu neizpratnē, ja mans signāla frekvences ir 10kHz.. nedrīkst Nyquist biežums, 10kHz? un efektīvas paraugu ņemšanas frekvence ir 20kHz, nav tā? Kāda PSS Nyquist frekvences attiecas?, kāpēc tas būtu 5khz? pateicoties jūsu padomu! lilija

Es domāju, 10kHz ir jūsu takts frekvenci. Sorry par pārpratumiem. Vispār, Nyquist biežums pnoise analīzes rezultāts gabala grupa ir puse no takts frekvenci. Bet pagaidiet, lielākā daļa troksni simulācijas, pastiprinātāji ir veikta ar ieejas signālu vienāds ar 0. Vai ir kāds īpašs iemesls, piesakies 10kHz ievades signāla jūsu troksnis simulācijas?

Es domāju, ka beat biežums ir jūsu impulsu frekvence 100khz ieejas signālu var izmantot līdzstrāvas spriegumu ar ac = 1

Just ziņkārīgs par pnoise zemes gabalu. No dokumentiem es izlasīju par chopper stabilizāciju metodi, 1 / f troksni PSD uz chopper pastiprinātāja ir jāpievērš lielāka uzmanība, lai nepāra harmonikas ar kapāšanas biežumu. Bet PSD gabals, es joprojām varētu redzēt 1 / f phemomenon. Vai tas ir pareizi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back