Problēmu novēršana Vienkāršā NTE123AP Amp

Z

zerodegreec

Guest
Man ir amp lietošanai ar Dynamic mikrofonus izmanto par sistēmu, kas paredzēta Electret mikrofonus. (Man bija ievietojis jautājumu šeit pirms dažām nedēļām par trasi un sānu toņu jautājumiem.) Šeit ir shēma.
Simple% 20Pre-amp% 20full% 20system.jpg
man bija puisis, kas izmanto šo shēmu pagājušās nedēļas nogalē, un viņš teica, ka pēc apmēram 2 stundām izmantošanu, uz skaļruņa B apjomu kļuva zems un statisko tika uzklausīts. Man ir bailes un bažas. Bailes, ka kaut dinamiskā mic ir bojāts. Kāda daļa no ķēdes varētu būt problemātiska joma. Kas man ir nepieciešams, lai pārbaudītu, lai noteiktu, vai dinamiskā mic varētu sabojāt šo shēmu. Bažas, ka shēma nav kaut kā. Acīmredzot tā ir viegli pārbaudīt Cap un res, bet kā Jūs testu analog amp? Es zinu, es būs nepieciešams vairāk informācijas, lai jūs varētu man palīdzēt, es dabūt to, ko es varu. Paldies,

Maz ticams, ka dinamiskā mic ir bojāta. Es atvienot katra lieta, un sākt ar ar vienu skaļruni un vienu mic. Kad, kas darbojas, pievieno pa vienam objektam laiku, līdz tas pārstāj darboties. Divu stundu kavēšanos norāda siltuma efektu, proti, dažas lieta bija pārkaršanas un neizdevās. Tā ir slikta prakse, lai kopīgiem pamatojumu mikrofonus un skaļruņus, kā jums ir izdarīts labajā pusē jūsu diagrammas - thats kāpēc pastiprinātāji ražotāji tev atsevišķa mic-terminālā. Atklāts

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back