problēmas sasaistei Uc atmel8535 ar sony ericsson T230

T

tanyajajodia

Guest
Mēs cenšamies veidot projektu, kurā mēs saskarne atmel8535 ar Sony Ericsson T230 nosūtot AT komandas, mums ir veiksmīgas komunikācijas, kamēr testēšana komandas ar HyperTerminal un tālrunis, arī mūsu mikrovadības atbalsta secīgu sakaru ar pc. tomēr, Uc un telefons ir, jo nevar veidot komunikāciju ar C programmām mēs cenšamies attīstīt, izmantojot codevision c kompilatoru. mēs esam veikuši pārbaudi kabeli, kas savieno Uc un mobilo, kur RTX un TXD pievienots, samalta pārāk, un ir shorted RTS un CTS (tas ir vajadzīgs?) tā doesn't darbu šajā veidos ... mums vajag piekāpties summa papildu sprieguma jebkādi savienojumi? kā arī ja viens pavada mūs formātā sūtīt AT komandas caur C programmu ... mēs patiešām iestrēdzis šajā posmā ... really appreciate summa giudance. thanx ...

Jums ir darba lietas ar datora uz tālruni. Šņaukāties kabeli un signālu tur tad mēģināt izdomāt, kas ir izlaista uz uc pusē. lai jums veicas

mēs esam newbies par to, lai tas būtu patiešām noderīgi, ja jūs varētu izstrādāt vairāk par to.

Hi! Pirmkārt, jo ur mobilo strādāja ar datoru, tas nozīmē, ka varbūt kaut kas ir nepareizi ar kodu, kas jums ir rakstisks par mikrokontrolleru. 1. Atcerieties, viena lieta, ka dators nosūta datus uz tālruni, izmantojot kabeli, kas pārvērš + -12 signālus ar datoru 0-3.3volts signālu tālruni. Ja izmantojat to pašu kabeli tieši ar mikrokontrolleru, tad tas būs nekad darbu. 2. Lai sazinātos ar tālruņa jums nāksies izmantot MAX232 ar mirocontroller. tik laipni pārbaudīt šīs lietas pirmās. 3. Ja esat jau vērā pirmajiem diviem jautājumiem, tad atzīmējiet programmatūras mcirocontroller, kas komunicē ar tālruni. To var izdarīt, vienkārši nosūtot komandas no mikrokontrolleru ar datoru. Regards.

tanyajajodia rakstīja:
mēs esam newbies par to, lai tas būtu patiešām noderīgi, ja jūs varētu izstrādāt vairāk par to
Informācija iekšā šajā amatā [url = http.: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=231740&sid=25c66596c6394292d70ace55bdd3c774] Kā rakstīt AT-komandas MCU [/url]? pilnīgi aprakstīt kā interfeiss mobilo tālruni, lai μC, kā arī aprakstīts, kā sūtīt AT komandu, lai mobilo tālruni, izmantojot μC seriālo portu. Sākt no šī punkta pirmajā izvēlēties savu mobilo telefonu un μC, pēc tam veidot savu sistēmu. AT komandu visi mobilo telefonu, ir pēc standarta apraksta pēc ETS (Eiropas Telekomunikāciju standartu), dokumenta numurs 300 585: Use of Data Terminal Equipment - Data Circuit galiekārtu (DTE - DCE) saskarne Short Message Service (SMS) un šūnu apraides pakalpojumu (CBS) (ETSI GSM 07.05) Tātad SMS apstrāde visos mobilo telefonu izmantot to pašu metodi, pievienotais fails ir labs SMS apstrādes Tutorial no Telit Communications SpA Itālijā. Pētījums, ka apmācība, pēc tam mēs apspriest sīkāk.

hey thanx daudz budhy, kā par jūsu pin diagrammu, mēs labot mūsu 9-pin savienojumu un spriegumu .. mūsu mikrokontrolleru un tālruņa tagad interfeisa naudas .. tālrunis ir pieņemot AT komandas uzrakstīts C. ...

hi, es esmu sāk projekts arī mēģina izveidot savienojumu silbas f020 ar sony ericsson t226/237. Es esmu, kam problēmas ar Komunikācijas: Es esmu sūtīšanu "AT", lai mobilo telefonu + "0x0D" (CR), un gaida atbildi, bet nekas nenotiek. Es to saistīja griešanas datu kabeli (sērijas uz usb, tur sērijveida pusē) un conecting tikai RX, Tx un GND uz MCU, un shorting RTS un CTS. Jebkuras idejas, kas man pateikt, kāpēc tā nedarbojas, es būšu gratefull.

Var kāds būs, lūdzu, palīdziet man, kas sasaistei ATMEGA16 ar T290 SonyEricsson, un, ja jūs izskaidrotu shēmas diagramma par to, nekā tas būs b ļoti appreciated. Laipni do Atbildēt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back