problēmas par simulācijas dielektrisko rezonatorā ar CST

G

gliet

Guest
Man ir problēma par simulāciju. Man ir simlated dielektriskā rezonatoru ar eigenmode solver, un tagad es gribu zināt rezonanses frekvenci ar viļņa incliding! Man ir izveidots režīms, bet es nezinu labi vai nē! man palīdzēt!

Hi, es lejupielādēt savu dizainu, bet es nesaprotu setup. Ja jūs vēlētos, lai modelētu incidents vilnis, jums vajadzētu izmantot plaknē kā ierosas viļņu un nav WG-Port. Lai ievērotu rezonanses varat izmantot lauka zondes tuvumā vai iekšpusē rezonatoru, jo jūs, lai saņemtu visus S-Parametrs. Tikai tad, ja rezonatoru ir iekšpusē dobumā vai ja jums ir bezgalīga masīva šo dielektriskās iestādes var izmantot WG ostas. F.

RFSimulator, Paldies par jūsu atbildi! Es esmu darījis to pēc jūsu rakstiski! bet zonde lauks ir pārdomu lauks un incidention jomā, kā es varu novērot rezonatoru frekvenci no zondes S-Parametrs!? vēlējumiem!

Hi, ievietojiet lauka zondes iekšpuses (vai gandrīz) rezonatoru. Pēc rezonanses frekvences, jūs saņemsiet spēcīgāku jomās. Es izdarīju tā. Lūdzu skatīt rezultātiem .. Rezonators ir satraukti par plaknes viļņa no kreisās puses. Trīs režīmi ir satraukti iekšā rezonatoru. Ja maināt virzienu plaknes viļņa, jums būs pa prātam citiem transporta veidiem. F.

Sveiki, šoreiz jūsu pēdējo struktūra ar perfektu elektrisko bezgalīgu GND plakni zem rezonatoru. Ierosmes no augšas. F.

hi paldies par jūsu atbildi! Man ir darīts otrajā režīmā, bet man šķiet, ka tas nav vienoties ar savu simulācijas jūs varat sniegt man visu rezultātu, ka jūs imitētas CST (pirmais un otrais režīmā) sekot ir mans simulācijas rezultāts! jūs varat sniegt man padomu?

Hi Atvainojiet, man nav 5 MWS uzstādīta uz mana datora. Es mēdzu lineārā polarizācija par plaknes viļņa līdzi uz galveno asi. Jūs izmantojat polarizācijas zem 45 grādi. Pretējā gadījumā rezultāti saskan OK Jūs arī varētu apsvērt iespēju paplašināt GND plakne nedaudz prom no rezonatoru. Boundareis ir diezgan tuvu reonator. Moving viņus prom palielinās accuray .. F.

Hi RFSimulator Paldies par palīdzību, man ir guvusi nelielus panākumus savu pētījumu! thank you! Tagad man ir cita problēma, Laikā mana pirmā simulācija, es notikt šādu kļūdas ziņojumu: ja aizraujošs ar plaknes viļņa materiāla atvērta robežas ir viendabīgi, kas ir nepareizi, es nezinu! vēlējumiem!

Hi RFSimulator Just eksporta modelis, kas sēdēja 12 vai 14, ja tas darbojas ver.5 tad gliet to importēt, un iegūt tiesības struktūru. Ja izmantojāt parametrus, kopēt *. pag failu too. pl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back