Problēmas lasījums AT komandas ar PDU režīmā (PIC16F877A un T68i tālrunis)

L

lloydi12345

Guest
Hi, Mums ir projekts un tas ir sms balstās mikrokontrolleru. Es, izmantojot Sony Ericsson T68i par telefonu, un es esmu, izmantojot PDU formātā. Testēšana viss HyperTerminal šķiet alright. Tagad, dodoties uz simulāciju, programmas par mikroC PRO un izmantojot virtuālo seriālo portu man bija iespēja saņemt atbildes no tālruņa, izmantojot tikai USB datu kabeli. Es nosūtiet "AT" uz tālruni, izmantojot uC un man bija iespēja saņemt "AT un" OK ", no tā programma darbojas labi, bet tas nav reāli darbojas, kā tam vajadzētu būt.. Problēma ir, mikrokontrolleru doesn 't, šķiet, lasīt "OK" dati, kas ir parsēt apakšā programma Ja tas ir pareizi lasīt, 8. pin no PORTB vajadzētu iedegties LED.. Vai varat man palīdzēt skaidrs problēma? Šo kodu zemāk strādā tikai līdz 2. raksturu, kas ir "T"
Code:
 neparakstīta CHAR recv [9]; int x; spēku main () {PORTB = 0x00; adcon1 = 0x06; cmcon = 0x07; TRISB = 0x00; uart1_init (9600); delay_ms ( 1000), uart1_write_text ("AT"); uart1_write (10) / / līnijas barības uart1_write (13) / / rakstatgriezes delay_ms (500), par (x = 0; x

Puiši es esmu tagad spēj sazināties mikrokontrolleru un tālruni, bet problēma ir tā ir tikai simplex. Es varu tikai sūtīt īsziņas, bet ne lasīt. Savienojumiem Es tikai Tika izmantotas RX, TX un GND no tālruņa pin. Vai jūs varat man palīdzēt, kā lasīt ziņas no telefona? Lūdzu? : (

Puiši es esmu tagad spēj sazināties mikrokontrolleru un tālruni, bet problēma ir tā ir tikai simplex. Es varu tikai sūtīt īsziņas, bet ne lasīt. Savienojumiem Es tikai Tika izmantotas RX, TX un GND no tālruņa pin. Vai jūs varat man palīdzēt, kā lasīt ziņas no telefona? Lūdzu? :?. (
Hi, pls i izmantot CCS PIC C kompilatoru, var u sūtīt parauga kodu, lai nosūtītu sms, ja u nezinu, kā izmantot PIC C u var rakstīt to mikroC es Interprète tā thanks . tālrunis es izmantoju, ir sony ericsson T68i too. Tāpat arī ir vajadzība izmantot MAX232 saskarnes tālrunis ar PIC16F877A?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back