Problēmas ar nodošanu diviem pastiprinātājiem sērijā?

U

uoficowboy

Guest
Hi - Es cenšos, lai uzzinātu, kā daudz par pastiprinātājiem, cik iespējams.Mana izpratne ir tāda, ka, ti bez apgriežot op-amp topoloģijas, jūsu circuit's joslas platums iet uz leju, kā iegūt jūsu amp iet uz augšu (es domāju, ka jūsu joslas platums tiek dalīts ar jūsu ieguvums? Tik 10x pastiprinātāju ir 1 / 10 no platā 1x pastiprinātāju?).

So let's say jūsu mērķis ir 100x ieguvums.Jūs varētu būt viens op-amp pastiprinātāju ar 100x iegūt (un viena simtdaļa joslas platumu, es domāju), vai divi 10x pastiprinātājiem virknē ar otru (un viena desmitdaļa no joslas?).Vai divpakāpju pastiprinātāju būt labāks joslas platums?

Paldies!

Quote:

Vai divpakāpju pastiprinātāju būt labāks joslas platums?

FVM rakstīja:Quote:

Vai divpakāpju pastiprinātāju būt labāks joslas platums?

Jūs kaskādes iegūt posmos iemesla dēļ jums ir aprakstīts - lai iegūtu vairāk peļņa attiecīgajā joslas platumu (vai otrādi).Ja jūs vēlaties iegūt 1000 at 100MHz jums aplūkot praktiskus veidus, kā sasniegt to.Izmantojot 3 vai 4 posmi būtu vairāk praktiska nekā 1 vai 2.

Keith

Varat arī izmantot divpakāpju amp, ja otrais posms ir vienkārša kopēja avota, bet ar dzirnavnieka kompensāciju.Izmantojot kondensatoru un posmiem rezistors starp abām, varat pārvietoties gan poli un nullītes apkārt.Pievienoto PDF summas, uz augšu labi.

Good luck.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Quote:

Vai jūs varat man pateikt, kādas grūtības ar diviem pastiprinātājiem sērijā?

Tas var būt ļoti noderīga, lai izmantotu vairākus posmiem ar atšķirīgām īpašībām.Pirmais ieguvums posms ar zemu trokšņu un saka peļņu varbūt 10 kā FVM, kam seko trokšņaināko, mazākiem kārtējiem opamps turpmākajiem posmiem var būt optimālā par mazjaudas dizains.

Keith

Galvenā problēma ar, izmantojot vairākas stadijas ir saglabāt stabilitāti.Kaut kas vairāk nekā 2 posmi un jums būs problēmas, kompensējot vairāku polu sistēmā.

Quote:

Galvenā problēma ar, izmantojot vairākas stadijas ir saglabāt stabilitāti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back