Problēma SASKARNE AT89C51 ar 6,0 VB

S

Shani

Guest
Hello Friends! Es strādāju pie projekta, kurā mēs strādājam Microcontroller Based Sadales kontroles sistēma .. Šajā mūsu trīs kontroles sistēmas ir savienotas ar Mikrokontrolieri un tie kļūst datus no sensoriem nepārtraukti. Šajā mūsu PC strādā kā kapteinis, un mēs strādājam ar Visual Basic 6.0. In VB mēs kļūst datus no katra MCU vergu. Šis process dara nepārtraukti. Problēma ir ::::: Kad mēs sonnect katrs vergs atsevišķi, tad tas strādā perfekti, un mēs kļūst pareizus datus. Bet, kad mēs savienot trīs salves laikā, tad tikai vienu slave pienācīgi darbotos, un pārējie divi vergi nespēj nosūtīt datus uz datoru. Man ir savienot seriālo portu uz trim ostām, savienojot trīs DB9connectors paralēli tai, un šo kabeli, es pārbaudīju, tas darbojas lieliski. Tagad, lūdzu, man pateikt, ka tas, kas būs problēmas šajā progame. Vai tas ir saistīts ar buferšķīdumus no seriālā porta, lai tas ir nesaņemu datus no vergiem ?????? Ja kādam ir kāda ideja, tad, lūdzu, pastāstiet man. Paldies jau iepriekš. Take Care Zeeshan Shareef

Vispirms jums vajadzētu atrisināt hardware konflikts: Jūs nevarat izveidot savienojumu 3 TX pins paralēli, unles lietojat Multidrop ierīce, piemēram, MAX3323 .. skatīt pievienoto attēlu .. Sīkāka informācija: http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX3322E-MAX3323E.pdf Pēc tam, kad tas ir sakārtoti, varat mēģināt pārbaudīt savu programmatūru, bet jāpatur prātā, , ka tikai viena vergu vajadzētu "runāt" Master laikā .. Sveicieni, IanP

Assalamo Allykum! Paldies par šādu lielu palīdzību. Pateicoties Vai šis IC dara ielāde? Man nepieciešams MAX232 pēc MAX3323 vai ne? Gaida atbildi. Take Care

MAX3323 nav tas pats, kā MAX232, bet, ja nepieciešams, to var laist augstas pretestības stāvoklī, un jums ir to izmantot, nevis MAX232 .. Sveicieni, IanP

Assalamo Allykum hi Shani Es strādāju vienā projektā, kas jums minēt man patīk, lai palīdzētu man, kā vedējdators zina katru adresi, kas saistīti vergu, un man ir daudz informācijas, ka mana jums palīdzēt, lūdzu, replay par šo E_mail engg_msc @ yahoo.com

[Quote = vsmGuy] Kāpēc ne izmantot RS485? [/Quote] Tagad tas ir daudz labāks ieteikums. RS232 ir ļoti distance ierobežota, un nekad nav bijis paredzēts Multidrop sakariem.

:) Uh hu .. bet rakstot protokoli nav, ka daudz funn ;-) Hint: SMBus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back