S
Shani
Guest
Hello Friends! Es strādāju pie projekta, kurā mēs strādājam Microcontroller Based Sadales kontroles sistēma .. Šajā mūsu trīs kontroles sistēmas ir savienotas ar Mikrokontrolieri un tie kļūst datus no sensoriem nepārtraukti. Šajā mūsu PC strādā kā kapteinis, un mēs strādājam ar Visual Basic 6.0. In VB mēs kļūst datus no katra MCU vergu. Šis process dara nepārtraukti. Problēma ir ::::: Kad mēs sonnect katrs vergs atsevišķi, tad tas strādā perfekti, un mēs kļūst pareizus datus. Bet, kad mēs savienot trīs salves laikā, tad tikai vienu slave pienācīgi darbotos, un pārējie divi vergi nespēj nosūtīt datus uz datoru. Man ir savienot seriālo portu uz trim ostām, savienojot trīs DB9connectors paralēli tai, un šo kabeli, es pārbaudīju, tas darbojas lieliski. Tagad, lūdzu, man pateikt, ka tas, kas būs problēmas šajā progame. Vai tas ir saistīts ar buferšķīdumus no seriālā porta, lai tas ir nesaņemu datus no vergiem ?????? Ja kādam ir kāda ideja, tad, lūdzu, pastāstiet man. Paldies jau iepriekš. Take Care Zeeshan Shareef