Problēma, pieslēdzoties uln2003 relejs vadītājs ar microcontroler

• Thread starter patelmitesha@gmail.com
  • Start date
P

patelmitesha@gmail.com

Guest
Hi, es esmu jauns, lai elektronisko jomā, tāpēc mans jautājums varētu izklausās dumjš 4 u. Es gribu Controll relay, izmantojot microcontroler tāpēc man ir pirkuma uln2003 balstītu stafetes vadītāja kuģa. Man ir programed microcontroler mirgot noveda pēc 10 s aizturi. Microcontroler strādā labi, un rezultātā mirgo bet kad es savienot to ar releju vadītājam tas nedarbojas .. Viena lieta pamanīju ihave ir, ja es tur ar vadu no releju, kas ir savienots ar microcontroler .. Tas strādā, un rezultātā savienots ar releju ir kvēls .. Pls HLP mani .. Un iedodiet man risinājumu manu sily jautājumu ..

Šeit ir no kur u var atrast pilnu aprakstu par releja klāja, kas es esmu, kam saikne. [Url = http://probots.co.in/index.php?main_page=product_info&cPath=67_85&products_id=369] 4 Channel Relay padome - R. 162,00: Probots - Indijas Elektronika un robottehnika Superstore [/url]

ok cik jūs savienot to ar releju kontrolieri sānu pieslēgumu arī nodot

Sveiki, es esmu jauns, lai elektronisko jomā, tāpēc mans jautājums varētu izklausās dumjš 4 u. Es gribu Controll relay, izmantojot microcontroler tāpēc man ir pirkuma uln2003 balstītu stafetes vadītāja kuģa. Man ir programed microcontroler mirgot noveda pēc 10 s aizturi. Microcontroler strādā labi, un rezultātā mirgo bet kad es savienot to ar releju vadītājam tas nedarbojas .. Viena lieta pamanīju ihave ir, ja es tur ar vadu no releju, kas ir savienots ar microcontroler .. Tas strādā, un rezultātā savienots ar releju ir kvēls .. Pls HLP mani .. Un iedodiet man risinājumu manu sily jautājumu ..
valde pieprasa voltāžu 11-13V AC / DC nu barelu ligzdu vai pa tapas atzīmēta V + par JP2 ja DC, zaļa LED vajadzētu svelme, ja savienots pareizi. NAV savienot šo līniju jūsu mikrokontrolleru, tā sniedz releja spoles un neatgriezeniski sabojāt jūsu mikrokontrolleru. Savienojiet savu mikrokontrolleru ar pin atzīmēta GND uz JP2, tas padara pamatojumu kopīgs starp abiem jūsu mikrokontrolleru un releju dēļiem. Pievienot savu mikrokontrolleru ar tapām atzīmēti R1, R2, R3, R4, uz JP2, loģika augsta piemēro šiem pins enerģiju saistīto releju. BigDog

ok, kā jūs savienot to ar releji kontrolieris sānu pieslēgumu arī nodot
Te ir dev kuģa I m, izmantojot savienot ar releju klāja .. [Url = http://www.xboard.extremeelectronics.co.in/Know_xBoard.htm] xBoard v2.0 - Avansa AVR attīstības padome 40 PIN Atmel AVR IC [/url] Es esmu pievienojot 12V (2amp) DC strāvas adapteri lai sieviešu līdzstrāvas savienotāju releja kuģa. Un 12v (500 mA) DC strāvas adapteris pie varas, kas ir tur dev kuģa. Es esmu uzrakstījis prog mirgot lietotāja LED no kuģa, tad es noņemt J1 džemperis un savienot to ar R1 no releja kuģa .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 09:26 ---------- Iepriekšējais amats bija 09:13 ----- ----- [/SIZE] [/COLOR] Patiesībā I m, izmantojot 12V (2 Amp) DC barošanas adapteri .. Un es esmu to savieno DC sieviešu connnector uz releja kuģa .. Tātad jūs vēlaties, lai teikt .. Es noņemt to no tur un dot šo piedāvājumu, lai relay klāja, izmantojot + ve panta no JP2 1 pin) un zemes uz 2 pin uz jp2 no releja kuģa? Un pēc tam sniedz loģisku 1 vai 0, izmantojot mikrokontrolleru ar R1 no jp2 uz releja kuģa?

Patiesībā I m, izmantojot 12V (2 Amp) DC barošanas adapteri .. Un es esmu to savieno DC sieviešu connnector uz releja kuģa .. Tātad jūs vēlaties, lai teikt .. Es noņemt to no tur un dot šo piedāvājumu, lai relay klāja, izmantojot + ve panta no JP2 1 pin) un zemes uz 2 pin uz jp2 no releja kuģa?
Nē, nu tā ir labi, tas LED1 PWR iedegas, kad jūs pieteikties uz 12V DC strāvu barelu domkrats? Tomēr, jums joprojām ir nepieciešams, lai maltos mīkstajos starp stafetes padomes un AVR Dev padomi, tāpēc pievienojiet džemperis vadu no GND uz JP2 no stafetes valdes un pēc tam pievienojiet otru galu no GND savienojumi vienā no AVR Dev padomes .
Un tad dod loģisku 1 vai 0, izmantojot mikrokontrolleru ar R1 no jp2 uz releja klāja
Jā?. R1 par Relay1, R2 par Relay2 un .... BigDog

Oh .. Jā .. Tas strādā beidzot ..:-D Es esmu tik laimīgs .. Es esmu nespēj atrast vārdu, lai izteiktu savas jūtas .. Thank you very much ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back