problēma, par dalīti ar divi ķēdes!

K

kolarbear

Guest
Hi, visiem!
Es testē CML dalīts ar divi ķēdes, bet met dažas problēmas.
Minimālā ieejas jauda manas ķēdes ap 0dBm, kas atšķiras no mana simulāciju rezultātā-10dBm.Es domāju, ka tas izraisa svārstības.Ja tam nav ieejas jauda, dalītāju rezultāti bieži apkārt 20GHz ar jaudu ap-35dBm.DC spriegumu mans izejas pad atšķiras no manas imitācijas rezultāts, ja nepastāv RF ievade, bet, kad shēma darbojas, DC spriegums ir taisnība.

Es esmu sajaukt par šo problēmu.Kā es varu atcelt svārstības?

No tā, ko jums ir aprakstīts, svārstību jūs redzēt, ir pašnodarbināta svārstības jūsu dalīt ar 2 ķēdes.Šī sevis svārstību punkts ir normāli visiem dalītāji, kad jūs iet zem tā ieguldījuma jutību.

Saprast, kāpēc jūs neesat atbilst-10dBm varētu būt zaudējumus jūsu PCB pēdas, metāla savienot ar mikroshēmu, uc

To izmanto, lai būt problēma dalītāji:

www.cel.com/pdf/appnotes/an1014.pdf

Bet es neesmu informēts par visām mūsdienu comercial dalītāji, ka self oscilēt.

Komerciālā varētu nozīmēt vairāk lietotājam draudzīgu, bet iespējams vairāk jaudas patēriņu.

Tas ir tāpēc, ka lielāko jutību un mazāko jaudu, ja dalītājs darbojas kā injekciju bloķēta oscilatoru.Es domāju, ka jums ir zemākais nepieciešamo jaudas līmeni, lai darbotos pareizi, ja selfoscillation ir.

Ja selfoscillation ir bloķēta jums vienkārši ir veikt nelielu nesakritību diffamp posmos.Tas ir tirdzniecības triks.

Bet selftesting dalītājs ķēdes šāda veida selfoscillation tiek izmantots daudz laika.Tātad jums atslēgt VCO un testa dalītāju ķēde ar tehnoloģiju atbilstības signālu frekvenci.

Bet uz citiem iemesliem, izņemot zaudējumus, kas radušies jūsu PCB pēdas, metāla savienot ar mikroshēmu, utt?

Jo mans zaudējumus, šķiet nav tik lielas.

Quote:

Jo mans zaudējumus, šķiet nav tik lielas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back