Problēma, Lūdzu palīdziet!

H

hassan1980

Guest
Divus gadus atpakaļ, es būvētas invertoru no DC līdz 12 AC uz 220, izmantojot 12 * 2N3055, un es izmantoti, lai Oscilator 4047, tad, Tagad es vēlos izmantot MOSFET tranzistori, nevis 2N3055 kurā tie IRFZ44 ar oscilator 4047, tad kad es savienot no 4047 ķēdes abas mosfet tranzistori ir eksplodēt +, lūdzu, ļaujiet man zināt, kāda ir problēma? Es gaidu jūsu noderīgi atbildes

lūdzu, pēc jūsu circuit ..... jo es ticu, ka ir problēma, jo pašreizējais disks .... ja jūs post circuit tad tas būtu viegli atrast problēmu ....

[Quote = A. Anand Srinivasan] lūdzu, pēc jūsu circuit ..... jo es ticu, ka ir problēma, jo pašreizējais disks .... ja jūs post circuit, tad tas būtu viegli atrast problēmu ....[/quote] Šis ir shēmas diagramma:

opamp ir iegāde un nogrimšana pašreizējo un tas ir tas, zaudējumu MOSFETs .... Es domāju, ka, izmantojot BJT ir labāka ideja ... varbūt jūs varat izmantot griesti no jūsu MOSFETs vārtiem un zemes, bet, lai palēninātu Jūsu circuit ļoti slikti ....

[Quote = A. Anand Srinivasan] opamp ir iegāde un nogrimšana pašreizējo un tas ir tas, zaudējumu MOSFETs .... Es domāju, ka, izmantojot BJT ir labāka ideja ... varbūt jūs varat izmantot griesti no jūsu MOSFETs vārtiem un zemes, bet, lai palēninātu Jūsu circuit ļoti slikti ....[/quote] Dearfriend, es vēlos izmantot mosfet tranzistori jums ir shematisks osciolator un vadītājs.

aizspriedumiem MOSFETs, lai nobīdes ķēde rūpējas par pašreizējā plūsmu ....

labāks variants ir izmantot mosfet vadītāja ic vai u var lm 3525 ic

u var izmantot lm3524 kā oscillater un dont aizmirst, lai pielāgotu dīkstāves, ko pielāgos, liekot iepriekš par pin nē. 9 no 3524

Hi. Es esmu aizņemts ar pašu projektu, gan arī lietojot IRFZ44. Lucky, meklējot es saņēmu šo ... Lūdzu, dariet man zināmu, ja jums ir ķēde, kas var vadīt mosfet bez problēmām. Cik MOSFETs jums ir paralēli?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back