problēma kaskādi invertora vadītāja!

G

gdhp

Guest
Hi all
i am projektēšana vadītājs, izmantojot kaskādes inverteru vadīt lielu capcitance

(20pf)!Bet kavēšanās ir pārāk liels, pēc mūsu prasības.Kavēšanās būtu

mazāk nekā 4.5ns.jauda ir 1.5V un i izmantot P35 (n35) MOSFET.

Tātad jebkuru citu metodi, lai darīt to pašu?

Es izmantoju UMC0.25u.Es gribu zināt, vai P25 (n25) MOSFET var darboties ar 3.3V

jaudu.

Paldies visiem!

palielinot w / l nav laba metode.jo pieaugumu pēdējā invertoru arī palielināt kopējo kavēšanos!

Mana pieredze ir tāda, ka tikai 3 līmeņiem, kaskādes doesn't darbu, jo kavēšanās ieviests ar sevi kompensē kavēšanās dēļ izejas vāciņu.Viena no metodēm varētu būt pakāpeniski izmēra inverteru kaskādes, lai sasniegtu vēlamo disku ...

Palielināt pašreizējos!
tajā pašā laikā, izmantojiet min L

Šajā ppt palīdzēs u. tas ir ar rabaey viņš sniedza paskaidrojumu par izmēru ķēdes invertoru optimizēt performance.if izmēru ķēdi invertoru nestrādāja izmantot super buferi
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kāpēc kaskādes struktūru?Tas vienmēr ir lēnāka, nekā salīdzināmā normālu struktūru, jo vairāk punktus uzlādēšanas / izlādēšanas.

Ja jūs patiešām vēlaties izmantot kaskādes struktūru, varat dizains top PVO un grunts nmos jo vāja inversijas režīmā pie mierīgs stāvoklī.Viens no tiem tiks ieviesta stingra inversijas režīms, kas pieļauj lielu strāvas avotu vai izlietne uz slodzes kondensators.

jo tu r projektēšana vadītājs, ja ieejas pretestība ir noteikta, un slodze ir 20pf.Iespējams, jūsu tikai izvēle ir palielināt slīpo strāvu.tas ir tāpēc, ka problēma ir ieviesta ar zemu peļņu vai zems braukšanas capabilty katrā posmā.

tas ir ļoti grūti tagad, jo jums var ierobežot spēju tehnoloģiju.

ja signāls joslas platums nav liels, jūs varat izmantot induktīvo sasniedzot tehniku, lai palielinātu peļņu, līdz ar to izmantot mazāk posmos.Pievienots pēc 3 minūtēm:var būt dažas metodes vai circui palielinās iegūt mazliet.

mēģiniet izmantot negtive pretestība, lai palielinātu peļņu katrā posmā.

tas varētu palīdzēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back