problēma, izmantojot 2 SPI, procesors nodzēš

R

rrnairamc

Guest
Hai visiem
am, izmantojot 2 SPI kanāli PIC24fj64gb106 (mplab.36, C3, icd2 20 MHz ievade pulksteni).
kad es ļāva viens channnel nav problēmu, procesors darbojas smmothly, kad man ļāva secons kanāls procesors sāk reset regulāri pārbauda intervel.i, reset pin, POWERSUPPLY nav visu problēmu.

ja Jums ir ideja par šo lietu, lūdzu, palīdziet man.paldies iepriekš par jūsu laiku

RAJ

Varētu būt lietderīgi pārbaudīt errata lapu http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/80470d.pdf

Man bija dažas problēmas ar PIC32 ar SPI, kas izrādījās izraisa fakts, tas nav faktiski strādā, nevis kaut ko man bija darīt!

Keith.

Paldies par atbildi es centīšos to.kāda veida problēmas Jums ar kuriem šajā gadījumā?

Es biju vēlas izmantot formulēti saņemt, bet gan pārtraukt nedarbojas šajā režīmā, pat ja datu lapu saka tā ir.Tas bija diezgan biedējoši, lai redzētu, cik daudz trūkumi bija silīcija, kad es atklāju Errata dokumentu.Tas ir nedaudz misnamed - tas ir saraksts ar trūkumiem vai bugs.Kas mana situācija sliktāka bija es biju sazinoties ar FDI mikroshēmu sistēma, ko izstrādājusi dažus cits.Izrādījās, ka mikroshēma bija arī bug, un veids, mēs vēlējāmies, lai izmantotu nestrādāja!

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back