problēma avr c kodu

E

engineer khan

Guest
?? ko dara šādi līdzekļi LCD sasaistei programmā (PLZ kāds man palīdzēt brāļi)
Code:
 lcd_cmd (neparakstīts char vienība) {dataport = postenis; ctlrport = (0

Abi kods sarakstā dara to pašu, izņemot par kavēšanos (50) pirmajā sarakstā.

Es domāju, ka problēma ir ar sarežģītību šeit, no koda autors mēģinājis izdarīt kods skaidrs, bet tas varētu kļūt sarežģītāk nepieredzējušiem acīs. (S) viņš mēģināja uzsvērt 'R' un 'RW "biti būtu 0, kad" lv "ir clocked:
Code:
 ctlrport = (0

ko>, |? kandidēt īss šiem PLZ,,,, aprunāt pret izmantot tās pašas c kodus kā par 8051, kā man ir dota iepriekšējā amatā??

Jūs esat darījuši meklēt C uzņēmējiem? Ja tu būtu, jūs atradīsiet vairākas mājas lapas, paskaidrojot tiem.

[Quote = inženieris Khan; 1139411]??? Kādi>, | kandidēt īss šiem PLZ,,,, aprunāt pret izmantot tās pašas c kodus kā par 8051, kā man ir dota iepriekšējā amatā [/quote]> pārbīda bitu tiesības. Ja PORTA = 0b00000001, ja tas tiek nobīdīts pa kreisi tas kļūst 0b00000010, ti, 1PORTA 8PORTA nozīmē vērtība paliek tas pats. | Ir Bitu līmeņa VAI.

Tas nav pareizi, rīcību, ko jūs aprakstīts ir pagriezt nenovirzītu. Par labo maiņā ar 1 par baits dod 0 un kreisās maiņa ar 8 dod arī 0, ja sākotnējā vērtība ir 1.

Tur vairs nav operācija, ko piemēro "ctrlport" gada 1 līniju, tas ir tikai piekrauts ar jaunu vērtību, kas '0 'nobīdīts "LV", vairākas reizes, kas joprojām '0'. Gada 2 līnijas tas ir atkal piekrauts ar jaunu vērtību, bet šoreiz 3 vērtības ir ORed. Kamēr "(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back